-
Bardzo mi miło, że nie przestrzaszyliście się ani zdjęć, ani ich pretensjonalnych opisów :mrgreen: Mam tylko nadzieję, że Wasze komentarze dotyczą samych fotografii a nie fotografowanych obiektów ;)
Tak czy inaczej, co jakiś czas będę uzupełniał ten wątek o kolejne impresje. Choć prawdopodobnie nie będzie to droga tak ciekawa, jak spacer z Sergiuszem - mam nadzieję, że zechcecie mi towarzyszyć.
7. Ostatnie ujęcie z Pirynu - w dole schronisko przy jeziorze Tevno
Zachęcam do komentowania ;)
-
tutaj niestety juz widac prace na wartstwa i nie wyglada to naturalnie - po prosty brakuje koloru. Ale nie powiem, ciekawie to wyglada.
-
Dzięki za rzeczowy komentarz. W porównaniu do Twoich prac, moja "zlepka" faktycznie wygląda dosyć słabo. Szacunek :D
P.S.
To, jak do tej pory moja druga próba składania różnych ekspozycji (pierwsza też jest w tym wątku, ale powoli zaczynam się jej wstydzić ;) ). Mam więc do Ciebie pytanie - czy "mozolna praca na warstwach", o której wspominasz w swoim wątku, to mniej więcej to: http://www.fotal.pl/artykul/HDR_DRI_..._doc13654.html ?
-
Zostawiam na jakiś czas Bałkany oraz górskie wędrówki, obierając diametralnie inny kierunek... 100 kilometrów wgłąb Bałtyku, czyli pocztówki z Bornholmu.
8.
9.
10.
11.
Jak zwykle, zapraszam do komentowania, krytyki, mądrzenia się, etc ;)
-
-
co do Bornholmu to wszystkie kadry to są takie "must have" każdego turysty, są oczywiste i jako dokument z wycieczki jak najbardziej uzasadnione, ale nic ponad..
ale na tle tych zdjęć 10 tka dominuje. Fajny kadr, czuć masę tej łodzi, fakturę drewna.
Szkoda mi tylko tej irytującej linki zwisającej z przodu, bo odciąga uwagę
od obłości.
pzdr
p.s. angie.. jaki ten świat jest piękny, wszystko jest takie piękne, śliczniutkie kolorowiótkie i okrąglutkie... co nie :lol:
-
No popatrz. A niektórzy tylko narzekają...:D
-
Z wymownego milczenia, jakie zapanowało w tym wątku po publikacji ostatnich zdjęć wywnioskowałem sobie, że nie należą one – delikatnie mówiąc – do najbardziej udanych i postanowiłem przez pewien czas nie męczyć nimi czytelników CB ;)
Skoro już jednak temat został jakimś niewiarygodnym zbiegiem okoliczności odgrzany, wklejam nieśmiało jeszcze jedno ujęcie z Bornholmu, utrzymane w nieco innej stylistyce.
12. Impresja z wiatrakiem.
-
1. fajny kadr , chmury pieknie pokazane :)
2. ladne
3. cos w tym jest
4. nie podoba mi sie
5. piekneeeee szkoda ze te slonce zamalowales ale i tak mi sie podoba
6. nie widze
7. najlepsze tylko szkoda przepalonego nieba w LG i na dole slaba ostrosc ale jest rewelacja ladnie CI pogoda zagrala :-D
od 8 do 11 nie podoba mi sie
12. nie widac
-
Mnie się dwunastka wyświetla... Nie mam pojęcia w czym rzecz :|
Edit: tak się zaaferowałem, że zapomniałem podziękować za odwiedziny i komantarze. Dziękuję :-D