w weekend to będzie głównie opis wrażeń organoleptycznych, podstawowe dane wydolnościowe podałem, może jeszcze sprawdzę ile da się kart na jednej baterii zgraćCytat:
Zamieszczone przez Robson01
Wersja do druku
w weekend to będzie głównie opis wrażeń organoleptycznych, podstawowe dane wydolnościowe podałem, może jeszcze sprawdzę ile da się kart na jednej baterii zgraćCytat:
Wytrzymałość baterii -> 11,3 karty 1 GB [kingston elite pro], zawartość 966 MB, 223 plikiCytat:
Zamieszczone przez Tytus
chyba nieźle?
po zgraniu 3,5 karty pokazał 2/3 baterii, po 6,3 karty pokazał 1/3 baterii, wyłączył się po zgraniu 11,3 karty, ostatnie 1,3 karty zgrywał pokazując wyczerpaną baterię...
jestem bardzo zadowolony...
Dzięki. Chyba się na niego skuszę.Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
Podobno na giełdzie komputerowej w Wawie są za 520 zł [zapewne z hdd 40GB]Cytat:
świetna cena by była ;)
Masz rację, ale po dołożeniu kosztów podróży (ok. 120zł.) to już niestety traci na atrakcyjności.Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
fakt niezaprzeczalny ;)Cytat:
potwierdzam, z HDD 40 GB, niezła cena, zagadaj z jakimś warszawiakiem, może wyświadczy ci przysługę ;)
A jak u nich z gwarancją - roczna czy może na obudowę-1 rok, a na HDD-dłużej.Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
zazwyczaj tak jest, że na HDD jest oddzielna...Cytat:
Znalazłem ten Tank na Allegro. Czy ktoś kupował u nich ?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75354223
do niedawna tylko jedna firma miała te tanki, oni widać niedawno dzobyli do nich dostęp, wygląda solidnie, ja bym kupował...Cytat: