Jak sie bedzie odbywała wymian i gdzie?
Trzeba miec dowód zakupu?
Wersja do druku
Jak sie bedzie odbywała wymian i gdzie?
Trzeba miec dowód zakupu?
wpadka z tym gripem to troche dziwna sprawa, przeciez Canon nie wyprodukowal pierwszego swojego gripa?!
Mój też się niby łapie (SN: 02xxxx) ale z samym gripem problemów nie mam - nie będę sobie zawracał głowy. Natomiast magazynek chyba mam z tych felernych - jak mi się będzie nudziło to może wyślę :)
Daj znac jak cos bedziesz wiedzial. Mój niby tez sie lapie. A taki problem z nim mialem jeden - dwa miesiace temu.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Jak Wam wszystko dziala to po co chcecie wymienia gripa ? Dla sportu ? ;)
Aparat to co prawda nie samochód ani prom kosmiczny i nie ma ryzyka że się ktoś zabije (chyba że w przypływie złości rzucisz aparatem w kogoś i trafisz w głowę :grin: ), ale jeżeli wykryto usterkę, która potencjalnie może się pojawiać i może pojawiać się często, a firma wymienia grip na nowy, i to gratis, to dlaczego nie... ?Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
A ja wręcz przeciwnie, jestem zwolennikiem zasady "działa - nie ruszaj".Cytat:
Zamieszczone przez Czankra
Dokladnie o to mi chodzi, po co ryzykowac i wymieniac na cos co dziala, a jak ten nowy bedzie dzialac gorzej niz ten "stary" ?? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Ja tylko z ciekawosci - czy polski serwis Canona by wymienil czy tez kazaliby mi odsylac do USA na koszt wlasny ;)Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Na zytniej nic oficjalnie nie wiedzą, jak dostaną cynk od canona to pewnie bedą wymieniać.
Czy ta wymiana usprawni dzialanie gripa z accu NiHM AA ??
Jezeli to tylko złocenie styków w koszyczku to szczerze watpię...