Dla mnie takie retuszowanie to nic dziwnego :)
Widziałem zdjęcia przed retuszem kilku polskich znanych pań, które potem (zdjęcia)umieszczano w znanym polskim wydaniu miesięcznika :)
Tam niektóre zdjęcia wymagały spoooooooorego retuszu :)
Wersja do druku
Dla mnie takie retuszowanie to nic dziwnego :)
Widziałem zdjęcia przed retuszem kilku polskich znanych pań, które potem (zdjęcia)umieszczano w znanym polskim wydaniu miesięcznika :)
Tam niektóre zdjęcia wymagały spoooooooorego retuszu :)
Zęby mnie rozbolały od tego cukru :confused:Cytat:
Zamieszczone przez pazurek
Jak to co? Odchudza się! Stąd się potem bierze anoreksja :wink:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
No co wy tacy zbulwersowani jestescie, mysle ze 99% wszystkich zdjec ktore sa w playboyach, ckm-ach i innych tego typu gazetkach jest w podobny sposob retuszowana. Tylko ze tam nie widzicie oryginalnych zdjec wiec nie macie porownania.
Exactly :pCytat:
Dokladnie to samo dotyczy filmu/telewizji - jakbyscie zobaczyli na zywo taka np. Julie Roberts albo Cameron Diaz w "codziennej wersji", to szkoda byloby wam pawia na nia rzucic :lol:
Martyne Wojciechowska kiedys poznalem osobiscie (dawno temu, jak jeszcze byla mloda i ladna i lansowala sie ze znajomym mojego przyjaciela ;-)). Potem widzialem ja pare razy przy roznych okazjach na zywo (ostatni raz ze 3 lata temu) - paskuda wyjatkowa :twisted: A jej zdjecia z Playboya i wizerunek z TVNu niektorym snia sie po nocach :lol:
zapewne - tu panience rozciągną, tam jej poszerząCytat:
i każdy facet jak zerknie, to od razu ma ochotę się zagłębić
w lekturę... ;)
oryginału by normalny chłop kijem nie ruszył nawet... ;)Cytat:
Albo i sie cieszy ;)Cytat:
Zamieszczone przez santiblue
W rzeczy samej - czasem na ulicy stolycy widzi się jakąś niby znaną mordę, ale wygląda toto jak gorsze wydanie gwiazdki z TV (podróbka jakaś czy cóś),Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
a to właśnie ów "idol", tylko bez okrasy wykonanej przez stylistów, makijażystów, itp. :)
porownujac oborobiuone zdjecia z playboya :) smiem poddac dyskusji porownanie jakosci obrobki tych zdjec z tymi z tego topiku... tamte sa zrobione profi.. te totalnie do bani..
Żeby wrzucić zdjęcie z topiku na okładkę czasopisma, trzeba je podać kolejnej obróbce (pod konkretną technologię wydruku, naświetlania, itp. itd.,Cytat:
Zamieszczone przez asterix
że o kompozycji nie wspomnę), więc wszystko jest względne...