-
Zdjecia fajne jak na poczatek, moze Tosia na drugim ma nieco niedoswietlona buzie.
Za to ostatnie ma okropny przepal w bielach w otoczeniu psa.
Jesli tobie to pasuje, to ok. Jesli chcialbys to jednak wydrukowac np. na szarym czy bezowym papierze bedzie porazka.
Kolor #ffffff jak jest definiowany bialy w sRGB, w przestrzeni drukarskiej CMYK jest niedrukowalny i oznacza kolor papieru.
Pozdrawiam i zycze sukcesow.
-
.
Dziękuje za komentarz.
Wiem że są przepały u Psa, ale niestety skubany nie chciał pozować tak raz kolejny, i wyszło jak wyszło na śniegu ciężko mi te prześwietlenia opanować jak narazie.
Tutaj oryginał, nić nie ruszany.
7.
Popstrykałem trochę przed chwila i jak nie przepale śniegu to pies wychodzi za ciemny.... ech długa droga jeszcze...
-
pocieszny ten pies musi być :)
mi się podoba ;)
-
.
Dzisiejsze dwa pstryki, kadry takie sobie, ale jakoś bardzo ciężko mi coś lepszego złapać przy niemowlaku. Proszę o opinie, komentarze, porady.
8.
9.
-
.
Kolejne coś ciężko o jakiś komentarz z waszej strony.
Mało prawej i za dużo góry?
10. Amela
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
11. Amela
-
.
Kolejne, ale jak widać nie ma żadnych kom. więc chyba nie ma sensu kolejnych wstawiać.
12. Zuzia.
-
.
-
9. Mnie się podoba. Może mała GO, ale osobiście to lubię :)
10. Sam odpowiedziałeś sobie " za dużo góry za mało prawej strony"
11. hmmm no jakoś mi nie leży, choć poza dziecka całkiem fajna - zamyślony :)
12. Jak dla mnie ok, kontrast jest, cienie są, ciasno i przez to fajnie :)
13. nie widzę zdjęcia :)
Sam zaczynam i pewno robie gorsze zdjęcia od ciebie, ale trzeba się też uczyć komentować cudze zdjęcia ;)
Pozdrawiam i nie zniechęcaj się do fotografii, przez brak komentarzy innych forumowiczów do twoich prac :)
P.S. Ładne B&W robisz :mrgreen:
-
.
Faktycznie coś nie tak ze zdjęciem, daje jeszcze raz.
13. Zuzia
Dzięki za jakiś kom.
-
teraz widzę 13 nawet podwójnie :P <w poście pierwotnym i nowym>
co do zdjęcia, każdy ma swój gust. Mi się te kolory nie podobają, nie wiem zmniejszałeś saturacje, czy co??? Ale nie mówię, że są złe ;)