zadużo niemogą ulepszyć bo następnej wersji już nikt niekupi bo będzie prawie idealnaCytat:
Zamieszczone przez Jac
Wersja do druku
zadużo niemogą ulepszyć bo następnej wersji już nikt niekupi bo będzie prawie idealnaCytat:
Zamieszczone przez Jac
noo a serio to moze taki ultradzwiekowy "przedmuchiwacz" matrycy jak w olympusach? :)
Wizjer 100% mysle ze moze... Zobaczymy czy Canon zmieni polityke i udostepni funkcje z jedynek klase nizej :) Klientela naciska. Wymienne matowki i spot to samo.
Ale kto wtedy bedzie eLki kupowal jak wszyscy nakupia matowek z klinami i zaczna skupowac zeissy od contaxow albo m42 ;)
LCD chyba napewno... Jakis czas juz pracuja nad swoimi wyswietlaczami i mysle ze cos swojego zamiast tego sony mozna oczekiwac. No i chyba pora wrzucic ze 2 cale najmniej.
Nad syfami tez juz w wywiadzie niedawno pisali ze maja ale nie chcieli kosztow podnosic w obecnych puszkach. Pewnie cos tam dorzuca.
Pelnej matrycy nie musza. Ale megapixeli moga upchnac :) Jak dorzuca ze dwa czy cztery mpix i nie wzrosnie zastraszajaco szum to samo to powinno duzo dac szumofobom. Wspolczynnik rozmiar szumu do rozmiaru detali sie poprawi.
No i kosmetyka... Moze drzwiczki od cf'a... Moze ISO na wyswietlacz i do wizjera... Takie tam :)
Moze cos w firmware? Jakis samowyzwalacz programowalny i interwal (tylko co wtedy z tymi wezykami z interwalem). Albo bezprzewodowa praca z lampami (tylko ze znowu w parade wchodzi st-e2). Moze WiFi? Tak... tez znowu wchodzi w parade dokrecany badziew (bo drogi).
A ja najchetniej zobaczyl bym wiecej szkiel (nie... nie gniotow z analoga podpicowanych na ef-s'a) i nieco poprawek w algorytmach AF'a. Na dokladnosc z jedynek chyba nie ma co liczyc.
Jaki 15 polowy AF, wrrrr, ja juz tych punktow mam wystarczajaco i czasem zmienianie ich jest klopotliwe. Nie wyobrazam sobie jak to robia Ci co maja 1-ki. Ale znajac dzial marketingu Canona to wszystko jest mozliwe...Cytat:
Zamieszczone przez Jac
EDIT
Ps.: Wiedzialem ze ten watek sie pojawi, zawsze sie takie pojawiaja pare miesiecy przed targami foto :D
Szkoda że zdjęli z anteny koncert życzeń, bo jakbyście wysłali swoje marzenia do Krystyny Loski, to japońce na pewno by zmiękły.
Watek jak watek... Niedawno tez taki byl...
Ale to o mieknieciu... Hehehe... :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen:
No i jeszcze śrubka imbusowa do korekcji FF/BF ;)
Japońce miękną dopiero po sepuku, więc Krycha miałaby pole do popisu :lol:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
A ja bym chcial podswietlane guziki z tylu na sciance i do gory bo w calkowitej ciemnosci to nic tam nie widac czasami :) cos jeszcze? hmmm
a moze robienie zdjęcia na komęde głosową :lol: i tryb manualny również na komęde głosową... rany doczego to prowadzi :twisted: