Noo, nie dało rady inaczej...:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Wersja do druku
Noo, nie dało rady inaczej...:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Poogladalem KATEDRA bo architektura najbardziej mnie interesuje.
Co mi sie podobalo to czystosc i naprawde ladne niebo - gratuluje.
A teraz troche krytyki:
- budynek na fotografii 2 i 3 gnie sie za na prawo i upada;
- za malo prawej strony na 4-ce
Udało mi się wkońcu to zainstalować, okazalo sie ze musze zmienic wersje PHP.Cytat:
Zamieszczone przez tpop
Wiedzialem ze ta natretna moda w koncu trafi i na forum :? .Cytat:
Zamieszczone przez AGO
Fajne fotki, pozdrawiam i zapraszam do siebie :evil: .
Vitez: przeczytaj potem komentuj ... bo jakbys to zrobil to bys wiedzial, ze raczej nie jest to na zasadzie wzajemnej adoracji (jak ma to czasami miejsce ... bez przykladow).Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
A to, ze ktos komus galerie komentuje i oczekuje feedback'u to chyba normalne ?!? Czy dla ciebie nie bardzo ???
Ago: nie, dla mnie tez nie bardzo. :)
http://pilaczynski.ovh.org/index.php?id=73 fajny klimat, dramatyczne niebo. fajnie obiektyw sciemnia na bokach, albo mi sie wydaje. najlepsza fotka z katedr.
http://pilaczynski.ovh.org/index.php?id=72 tu naprzykład lekko się wali mur przy lewej stronie, i przeszkadzają mi gałęzie (skodę? bym wyciął, albo usunął w ps :) ) fasada katedry - super szczegóły
sory nie obraź się ale czerwone (1-2) wg mnie nie mają klimatu
a ostatnie jest ok (5) ciut ;) wyjarane w światłach
natura -> bomba słoniki !, nasrały troszke :mrgreen: , mimo że przeszkadza mi ten filar z prawej
Tak, normalne, ale mozna liczyc na bezinteresowna wzajemnosc a nie agitowac tym samym, sztampowym tekstem z plfoto na ktory mam ostra alergie :evil:Cytat:
Zamieszczone przez AGO
a ja mam alergie na czepialstwo i jeden, ograniczony punkt widzenia.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Zreszta jak skomentujesz swoj status pod avatarem: Wannabe ... no coz megalomania i narcyzm :D - bo ja I do not want to be u
Widac taka nasza narodowa cecha ... usune wpis aby nie razic, szanownej spolecznosci
Vitez oraz AGO - jak chcecie sobie porozmawiać to jest od tego PM.