Podsumowanie pleneru
Galeria zdjęć z pleneru
Wersja do druku
Bardzo udana audycja z całkiem ciekawego plenerku. :)
Galeria też warta pooglądania, nadspodziewanie wiele ciekawych kadrów.
Chociaż sam nie mogę pochwalić się jakimiś nadzwyczajnymi zdjęciami to wrażenia z plenerku są co najmniej pozytywne a atmosfera była bardzo inspirująca. Szczecin chyba jeszcze nie widział tylu obiektywów w jednym miejscu ("Ty patrz co drugi z aparatem - fotografy chyba jakieś... "). Już teraz wiem, że w miarę możliwości będę starał się być stałym uczestnikiem tego typu przedsięwzięć.
Ze swojej strony chciałem jeszcze podziękować panu Andrzejowi za możliwość usłyszenia się w radio ;)
Jeśli kogoś to zainteresuję to informuję, że jutro tzn. 6 grudnia od godziny 14 do 16 na pl. Grunwaldzkim odbędzie się happening fotograficzny. Celem jest upolować jak największą liczbę osób.
Pozdrawiam szczecińskich Canonierów :)
Plener "Kto ma studio - ten ma lżej ?" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin
Dwunasty z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca) ten wyjątkowo tydzień później. Spotkanie uczestników niedziela 3 stycznia 2010, godz. 10.30, w Willi Lentza (dawny Pałac Młodzieży), Wojska Polskiego 84.
Tematem pleneru jest fotografia studyjna, Do dyspozycji plenerowiczów, będzie dwa studia flashowe, jedno z światłem ciągłym oraz jedno z światłem zastanym. Chętni będą mogli na miejscu wypożyczyć bezpłatnie obiektywy firmy Sigma.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 09.30 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście i w internecie www.radio.szczecin.pl/migawka
Stawię się na 100% :)
Kto z canon foto klubu będzie ?:)
Jak dam radę to się zjawię.
PS. Udanego wieczoru życzę wszystkim.