W zimę też?:grin:Cytat:
Zamieszczone przez darpla
Wersja do druku
W zimę też?:grin:Cytat:
Zamieszczone przez darpla
Panowie, ale w Alpach to jest... ;) :D
No ba. Ja jezdze co dwa tygodnie w Beskidy. Bo mam tam domek (a dokładnie moja dziewczyna :D )Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Kwestia gustu, jeden lubi rybki, a drugi akwarium.Cytat:
Pieniny wymiękają przy Mazurach
W Pieniny mam kawałek, a na Mazury jakieś 600 km.
Ha, ja w ten weekend byłem na Klein Matterhorn (~4000m)... Kurcze, swego czasu po wycieczce na Gornergrat myślałem, że widziałem już Matterhorn (duży) z bliska - ale źle myślałem :) Niestety tym razem pogoda nie dopisała i uciekaliśmy stamtąd w strugach deszczu, ale na pewno zajrzę jeszcze raz - i to niedługo :)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Piękny jest Matterhorn, ale bardzo źle mi się kojarzy / moi dwaj przyjaciele podczas wspinaczki, parę lat temu tam zginęło /.
No cóż... moim pierwszym wrażeniem po zobaczeniu tej góry było: "Mont Blanc - spoko, Mount Everest - na upartego niech będzie, ale na to to wchodzą chyba tylko szaleńcy"...
(czy już czas na wydzielenie OT?)
Oni właśnie tacy byli, mieszanka fanatycznego uwielbienia alpinizmu i totalnego szaleństwa.Cytat:
No cóż... moim pierwszym wrażeniem po zobaczeniu tej góry było: "Mont Blanc - spoko, Mount Everest - na upartego niech będzie, ale na to to wchodzą chyba tylko szaleńcy"...
A ja kocham Bieszczady.
W zimę też. Jestem zwolennikiem Mazur. Byłem i w górach i nad morzem, ale MAzury wg mnie dla fotografa to raj o każdej porze rok.Cytat:
Zamieszczone przez filip71
Przesyłam link ze zdjęciami zimowymi z Mazur dla podtrzymania swojej opini.
http://www.pbase.com/dariuszlak/mazu...rict_in_winter