Tylko się czasem nie lecz ;) Choruj dalej! Mocniej! Lepiej!
Wersja do druku
Tylko się czasem nie lecz ;) Choruj dalej! Mocniej! Lepiej!
Mam tylko jedno życzenie żeby ta choroba była przenoszona drogą płciową było by mi łatwiej w domu.
nno 3 to ci wyszła genialna ! Dzieciątko tak do góry się patrzy jakby te świetliki z bokehu były magicznymi elfikami...super:) taki mału Piotruś Pan ( o ile to chłopiec):)
4 też bardzo udana:) szczególnie w sepii
Raczej jednak dziewczynka... i chyba 2 letnia córka.
4. śliczne oczka
Bardzo ładne zdjęcia.
To i ja przyłączam się do zachwytów, prócz ładnych kadrów są jeszcze emocje widoczne
Wielkie dzięki za pochwały.
Już się bałem że zostanę zjedzony.
Postaram się jeszcze lepiej robić zdjęcia.
Jak patrzę na swoje pierwsze foty to ogarnia mnie przerażenie , ale oko jest trenowane i powoli rozumiem co to jest aparat i do czego służy (wcześniej to chyba brałem go za cegłę) więc jest coraz lepiej.
Na zdjęciach to faktycznie moja córka.
Teraz jest obcięta na pazia więc wyszedł nam taki mały unisex.
Zdjęcia faktycznie czasem nie ostre ale winę ponosi moja sigma a raczej ja , bo gdy ją kupiłem to byłem tak szczęśliwy że, przykręciłem ją do body i zrobiłem "najcudowniejszą" rzecz jaką sobie można wyobrazić-upuściłem aparat!!!!
No i teraz mam taką lekko sfiksowana ostrość. choć w portrecie bardzo mi to nie przeszkadza zdjęcia zrobiły się takie miękkie.
Postaram się dorzucić coś jeszcze bo miło się nakręciłem.
4 i 5 doskonałe... światło pięknie wywarzone... aż miło popatrzeć :)
Ludziska nazywają to przepierzeniem (śmieszna nazwa).
Jak wrócę do domu z pracy to mały rysunek strzelę.
Ale jest w tym jedna ważna rzecz ,światło musi być duże- moje miało wymiary 120x80.Im większe tym lepiej się zagina. A jeszcze lepszy efekt uzyskasz jeśli lampę zamontujesz tak aby była przesunięta w osi softboxu.
Trochę lakonicznie to tłumaczę ale jak wrócę do domu to po prostu wstawię linka jak to zrobić.Efekt patrząc na moje ostatnie zdjęcie jest kosmiczny:-D bynajmniej dla mnie laika.