nr.6 dla mnie rewelacja.Ładne kolorki, aż wiosny doczekać się nie mogę:mrgreen:.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
nr.6 dla mnie rewelacja.Ładne kolorki, aż wiosny doczekać się nie mogę:mrgreen:.
Pozdrawiam.
Mi się podobają. A Ateny chciałbym zobaczyć w kolorze. W BW fajnie to wygląda, ale brakuje mi trochę niebieskiego nieba (takiego podkręconego jeszcze polarem);)
Ale ładne górskie fotografie. Już wiem gdzie pojadę na wakacje tego lata, no i moja samorobna głowica umożliwiająca obracanie wokół punktu nodalnego jest już teraz prawie gotowa - dzięki Twoim zdjęciom wznowię prace nad nią :P
Dziękuję za komentarze - w takim razie jeszcze dwa ...
[7] - Sosenka na Sokolicy - w zasadzie symbol nr. 2 Jeśli chodzi o Pieniny
[8] - Dwa zamki - Czorsztyn (dalej) i Niedzica (bliżej)
Oba oczywiście nad Zalewem Czorsztyńskim - co to miał chronić a nie chroni...
Pozdrawiam
DeLaa.
Ładne, ale jak na mój gust trochę przecukrzone ;) HDR?
Dzięki - lamuszka - ładne - to dla mnie już komplement! i motywacja do działania. Faktycznie troszkę " pokręcone" ale myślę że jak na kategorię HDR/DRI to i tak cieniutko w porównaniu do obrazków generowanych w porywie zachwytu nad techniką "składania" - przeze mnie i kilku innych fotografów. Jeśli obrazek nie trafia - to tłumaczenia typu - wiem że przegiąłem - ale tak miało być są o kant... Ja chciałem żeby bajkowo trochę było .... :-P
W zamku pierwszym mieszka Zła Królowa, matka księcia niezwykłej urody, który kocha się bez pamięci w kuchareczce z zamku numer dwa. Co wieczór gdy słońce zajdzie płynie rowerem wodnym przez jeziora wody by skraść "dotyk" :grin: ukochanej ....
Pozdrawiam.
DeLaa.
A mi się Czorsztyn podoba właśnie za tę "bajkowość" którą bez wątpienia udało Ci się osiągnąć.
DeLaa, bo to właśnie był komplement. Jeszcze nie zachwyt, ale komplement - jak najbardziej ;)
Z chęcią zobaczę więcej.
Czorsztyn rządzi.
Dzięki Lamuszka!!! i wszystkim oglądającym wątek ukłonu ślę drobny ślad!
Pewnie ostatnie bo nuuu-dą zacznie wiać jak to w lanszafciarstwie bywa.
[9] - Poważna sprawa:mrgreen: bo to Taterki Kochane widziane z Okrąglicy - link do odrobinę większej wersji jak komuś się przyda... Dunajca kawałek i wsie jakieś naokoło (nie wiem nie znam się nie stać mnie na mapę:mrgreen:) .
http://www.delaa.webd.pl/board/pieniny_pan_5.jpg
[10] Zawsze tak jest, że musi być dziesiąte zdjęcie to jest akurat kolorowe i widać na nim - Czerwony Klasztor - urokliwy i schronisko - nie napiszę jakie bo widać - po co ma się za friko indeksować....:mrgreen:
Dziękuję!
Dobranoc! (na każdego przyjdzie jego pora).