Posiadam instrukcje do 1D MK II w pdf w wersji polskiej tylko ze ten plik ma 50MB....Jesli ktos potrzebuje pisac na priv
Pozdr
Wersja do druku
Posiadam instrukcje do 1D MK II w pdf w wersji polskiej tylko ze ten plik ma 50MB....Jesli ktos potrzebuje pisac na priv
Pozdr
Nie chce byc uszczypliwy, ale pytanie o osobna instrukcje do akumulatorka to bylo za duzo jak dla mnie. Specjalnie poszukalem instrukcji, zeby zobaczyc co tam jest takiego trudnego, nie ma nic, wszystko widac jak na dloni.
Dzieki wszystkim za mniej lub bardziej uszczypliwe uwagi a wielkie dzieki Tym rozumiejacym moj problem.Instrukcje obslugi mam a zalezalo mi tylko jak polaczyc te wszystkie kable od ladowarki aby naladowac aku.W instr.obslugi aparatu str.18 od gory pisza ze szczegolowe informacje dot.ladowania znajduja sie w instrukcji ladowarki,a takiej niestety z aparatem nie ma.Stad moje pytanie.Aparat posiadam od 3 dni i skoro pisze ze to moje 1 lustro to chyba jasne ze wszystkiego musze sie uczyc.Na CB jestem od 2 lat i zawsze spotykalem zyczliwych ludzi i wiem ze tak bedzie nadal.Pracuje od 3 lat w Niemczech i na foto posiecam czas jakim dysponuje kiedy wpadam raz na miesiac na 2-3 dmi,wiec sami rozumiecie ze tych pytan ciagle wiele.Nie piszcie tylko kup ksiazke,bo tych za waszymi postami posiadam kilka i to same polecane przez Was.Co kontakt bezposredni z uzytkownikami to nie sucha info w ksiazce.A wszystkim uzytkownikom wspamialego FORUM C B z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze duzo zdrowia i samej pomyslnosci a od bogatego gwiazdora nowych wymarzonych PUSZEK i obiektywow ze swiatlem 2.8.Slonkaap
eee.... no nie bądź taki i życz nam chociaż ze światłem 1.4, że już o 1.2 nie wspomnę :-) A nową puchę rozpracowuj sobie powoli, bo w jedynce jest od groma funkcji, które na początku mogą nieco przytłaczać (ja mam moją niecały tydzień i póki co jestem sprawny inaczej w temacie szybkiej i sprawnej obsługi).
I stało się, stało się co miało się stać , dopiero w jej mieszkaniu nosz .. :twisted::twisted: tra la la -jak śpiewał Kazik
Podziękowania dla Pawła za udostępnienie i pocięcie w paczki oraz podesłanie na Gmaila, ja tylko dałem wysli :)
Oto Link :-D
http://rapidshare.com/files/17636600..._manual_pl.rar
Milej czytania przez święta i wszystkiego naj naj..
p.s
Jeżeli ktoś myśli ze mk2 nie taki straszny w chwilach relaksu proponuje mk3 tam to przeszli samych siebie z ustawianiami......
Dariusz
....rece mi opadly jak przeczytalem zapytanie; ale i tak dobrze ze gosc nie spytal czym sa te kwadraciki w wizjerze swiecace czasem na czerwono; snobizm i jeszcze raz snobizm....
Jak bym miał kasę to też bym kupował coś dobrego
Wiedza i znajomość tematu nie jest obowiązkowe, a jak zechce to się kiedyś nauczy.
Jedni kupują merce a drudzy drogie aparaty a trzeci przepuszczają kasę na piękne kobiety :)
Czytaj kolego, i pytaj jak nie znajdziesz , a obiektyw dla rodzinki to szeroki i jasny