To jest zip, rozpakuj, poczytaj i się alles dowiesz z wnętrza, a jak nie to pokrótce masz to wgrać na CF'a normalnie odpalić aparat i w ustawieniach odpalić upgrade.Cytat:
sorx, ale gdzie znajde soft do wymiany firmwaru ?
Wersja do druku
To jest zip, rozpakuj, poczytaj i się alles dowiesz z wnętrza, a jak nie to pokrótce masz to wgrać na CF'a normalnie odpalić aparat i w ustawieniach odpalić upgrade.Cytat:
sorx, ale gdzie znajde soft do wymiany firmwaru ?
Dzieki, plik tekstowy z zipa byl strasznie pociachany i nie moglem nic stamtad zrozumiec :D
Dlaczego nie widzę na zdjęciach różnicy po wprowadzeniu korekcji błysku na +2 względem 0 EV.Natomiast przy korekcji na -2 EV różnica jest widoczna?
Może palisz już pełnym błyskiem, albo coś jest zrypane, albo nie widać. Tego nie wiadomo, ale jak kupię to coś wymodzę :twisted:Cytat:
Dlaczego nie widzę na zdjęciach różnicy po wprowadzeniu korekcji błysku na +2 względem 0 EV.Natomiast przy korekcji na -2 EV różnica jest widoczna?
Może jestem upierdliwy..
ale co to jest:Mirror Lock up
:)
Co do scrackowanych funkcji odsyłam <jak poprzednio> do instrukcji d10, bo to z tego aparatu są one zaczerpnięta w 100% <jak i konstrukcja 300d>, a na pytanie odpowiem, że trzymanie lustra w pozycji naświetlania matrycy czyli górnej. <nieskończony czas naświetlania>Cytat:
Może jestem upierdliwy..
ale co to jest:Mirror Lock up
nie tak łatwo dokopać się do instrukcji... a tym bardziej w języku ojczystym..
pzdr
Hmm....właśnie sprzedałem swojego 300D ze scrackowanym softem i ... niestety nie wszystkie funkcje działają między innymi Mirror Lock UP a miałem najnowsza wersję firmware.....Hmmm :shock:
Właśnie wgrałem ten firmware i wszystko dziala wysmienicie.
Kubotka a czy ustawiłeś w manu funckę na enabled? Bez tego ma sie rozumiec nie bedzie gadac.
No ladnie jest troche tych funkcji.Super.
Czekam na pelna wersje z Pn2
Pozdr.
Dzuniek
[ Dodano: 03-06-2004 ]
Ma ktos moze do udostepniena instrukcje do 10d np w pdf?Najlepiej w jezyku polskim.
Dzieki,
Oczywiście że na Enabled!
Ale niestety działała tylko część funkcji.....cóż teraz ma 10D i.....nie żałuję :D