Ja tez sie podpisze pod Kelbym :)
Wersja do druku
Ja tez sie podpisze pod Kelbym :)
A co powiecie o tej pozycji :
http://helion.pl/ksiazki/pcspod.htm
Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Podreczniki do PS (w tym ten) charakteryzuja sie tym ze dosc dokladnie opisuja funkcje, algorytmy i mozliwosci roznych narzedzi. Ale... robia to zbyt dokladnie - skupiajac sie na pojedynczym narzedziu a metode na jakis problem traktuja mocno po lebkach.
To samo Scott pisze we wstepniaku do swojej ksiazki - ze podreczniki i biblie do PS sa dokladne ale zbyt dokladne, natomiast na warsztatach czy korespondencyjnie ludzie pytaja sie po prostu "jak to zrobic krok po kroku" a nie "na jakim algorytmie opiera sie dane narzedzie i jaki jest zakres jego mozliwosci" .
Mam nadzieje ze lapiesz roznice? 8)
Łapię, WIELKIE dzięki za pomoc.
Gdzie to konkretnie wyszperałeś? Bo nie mogę znaleźć nigdzie takiej informacji...Cytat:
Zamieszczone przez asknet
Też to gdzieś czytałem na stronie Heliona.
No to spróbuję napisać do Helionu i zapytać o jakąś konkretniejszą datę. O ile ją znają. Jak nie to kupię to wydanie, które jest teraz...
a czy w tej ksiazce jest np. dokladnie napisane jak usunac szum z fotki ? albo wyostrzyc ? bo o cos takiego mi chodzi glownie :D
Looknij do spisu tresci na stronie Helionu a bedziesz wszystko wiedzial :)
Sa tam rzeczy ktore wymieniles i dziesiatki innych rownie przydatnych. To jest taka ksiazka ze nie ma szans ze bedziesz zalowal wydanej kasy ... no chyba ze jestem zawodowym grafikiem ;)
Aha teraz widze ze masz 14 lat (o ile to prawda) wiec na 100% ta ksiazka Cie nie zawiedzie.
Kup sobie ją w EMPIK-u, jest tam teraz taka akcja "bezpieczny zakup" czy coś takiego, kupujesz książkę i jak ci się nie spodoba, to możesz ją zwrócić do 30 dni.