Tu się zgodzę.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Poza tym 9700 i teraz by nieźle kosztował jakby był jeszcze w sprzedaży. To dalej całkiem mocna karta.
Wersja do druku
Tu się zgodzę.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Poza tym 9700 i teraz by nieźle kosztował jakby był jeszcze w sprzedaży. To dalej całkiem mocna karta.
JA ma w notebooku Ati 7500 32MB i odpaliłem NFS Underground.
Bez bajerów ale chodzi.
Na bateriach, które narmalnie wytrzymują (word, excel) jakieś 4 godziny, podczas tej gry akumulatory padły po 80 minutach, a ręce parzyła mnie para buchająca z klawiatury.
Polecam podłożenie sobie pod notebooka opakownia po płytce, bo one mają wentylatorki od spodu i jak intensywnie się grzeją to daje się we znaki całemu sprzętowi, a w ten sposób sobie pooddycha :PCytat:
a ręce parzyła mnie para buchająca z klawiatury.
Narazie zostaję jednak z GTS'em... później dorwę sobie jakąś spasioną kartę - mówią, że na DVI w mojej sytuacji nie ma sensu przechodzić...
LCD jest rewelacyjny w każdym razie - przede wszystkim w końcu coś widzę. :D
A jaki kupiles?Cytat:
LCD jest rewelacyjny w każdym razie - przede wszystkim w końcu coś widzę.
Viewsonic VP191b.
Dobra firma + matryca MVA robi swoje - po odpowiednim skalibrowaniu kolorki są piekne, soczyste i zdjecia prezentuja sie naprawde dobrze. A niektorzy powtarzaja opinie sprzed trzech lat, ze LCD nie nadaja sie do grafiki itp... :DCytat:
Viewsonic VP191b
A teraz zabij nas cena :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez JaW
A jeszcze nie wiem ile zapłacę - narazie wziąłem na WZ-tkę żeby zobaczyć czy mi się podoba. Muszę to fakturkę podjechać - myślę, że będzie w rejonie 3300-3500PLN brutto (mam dobre ceny) :mrgreen: . Najtańsza 19" to była Belinea za jakieś 2999 czy coś koło tego, miała lepszy kontrast (700:1) od Viewsonic'a (600:1), ale za to nie miała obracanego ekranu - super spas do czytania PDF'ów i pisania w Wordzie. :mrgreen:
A marzy mi się Iiyama 22.3" z matrycą 9.2Mpix (czyli jakieś 3500 x 2500). Zdjęcia w 1:1. :shock: A cena jedynie 45K PLN - mógłbym wyrwać za jakieś 40K PLN. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cena przystępna.Cytat:
A marzy mi się Iiyama 22.3" z matrycą 9.2Mpix (czyli jakieś 3500 x 2500). Zdjęcia w 1:1. A cena jedynie 45K PLN - mógłbym wyrwać za jakieś 40K PLN.
Można poszukac nawet taniej, ale płatność gotówka.