Cytat:
Zamieszczone przez kami74
I tak dobrze,że na P bo inni zaczynaja od zielonego kwadracika :lol:
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez kami74
I tak dobrze,że na P bo inni zaczynaja od zielonego kwadracika :lol:
Przecież w tym aparacie nawet P jest a nawet full auto [zielony kwadracik] jest duzo lepszy niż takowy w kompaktach...Cytat:
Zamieszczone przez stdanielo
Pozdr
Nie wymagajcie od człowieka, żeby dzień po zakupie aparatu (a być może jest to jego pierwsza lustrzanka) robił w trybie M. Widocznie nie każdego tygodnia wyjeżdża do Pragi i chciałby żeby zdjęcia tam zrobione jako tako wyglądały. Nie przejmuj się Borkomar. Rób na P a uczył się będziesz wtedy gdy będziesz miał możliwośc poekserymentować i wiele razy powtarzać te same ujęcia. Życzę udanych zdjęć.
Jeśli ktoś miał wcześniej analogową lustrzanke to kupno cyfrowej nic nie zmienia w fotografowaniu - jedynie obsługa menu dochodzi natomiast jak ktos zaczynal przygode z fotografia od kompakta (to wpolczuje :mrgreen: ) to wlacza sabie troche niepotrzebnie autopilota w dSLR... ale nie wiem czy wiecie ze program w aparacie nie ma wplywu na to jakie bedzie zdjecie (tzn ma ale niema) to chyba czlowiek jeszcze decyduje :-)
gratuluje zakupu - dobry wybor - jedynie sluszna firma :D
Nie sluchaj ich - Program P nie jest zly bo ma shift :D
Powaznie... przy kicie to i tak nie ma znczenia, bo tam glebia wielka strasznie jest :)
Bardzo dobry zakup.Sam się skusiłem. Przerobiłem wszystkie tryby w aparacie.Wybrałem najbardziej przydatne dla mnie ustawienia. A instrukcje czytałem juz ze 4 razy i ciagle wracam. Testuje, próbuję, ogladam i czuję............boski to sprzęt.Żona na bok, kochanki na bok.......liczy się tylko ON. :mrgreen: .....................żartuje hehehe oczywiście :DCytat:
Zamieszczone przez zic