Mnie też się podoba. Nie wiem czemu, ale widziałbym łzę na jednym z policzków :)
Wersja do druku
Mnie też się podoba. Nie wiem czemu, ale widziałbym łzę na jednym z policzków :)
ehhh, jak ja lubię duże oczy :)
No ale dawaj wiecej zdjec :) Bardzo ladna dziewczyna (czy powiniene napisac kobieta?)
kobieta no ;)
na razie nie mam portretów, to jeden z nielicznych a jedyny który da sie pokazać.
Może ją namówię na sesję ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ok, chyba jeszcze to się nadaje ;)
ooo.. to mi się bardziej podoba, fajne
Ja mam uwagę. Konwencja i zamysł na 5 ale wykonanie nie do końca. Żeby to to trochę miało klimacik to jednak bluzeczkę bym zdjęła...tzn chodzi mi, żeby odsłonić ramiona. Zrobić kontrast "zimowa czapa" vs "nagie ciało" a tak jest jakoś tak...gryzie mi się....proszę to poprawić!!! bo zdjęcie będzie rewelacyjne! Jak tylko nad nim popracujesz;) jeśli mogłabym coś dodać od siebie...to przy takiej czapie schowałabym włosy pod czapę, odsłaniając na pewno ładną szyję..pokaż to wgłębienie pomiędzy obojczykami (wiesz to z angielskiego pacjenta (to tam było?)....i może ciut więcej ramion...myślę, że będzie GIT bo modelka pasuje do tego jak nie wiem:)
Światło jest i tyle. Pomysłu ani stylizacji nie dostrzegam żadnej. Winieta na drugim foto nie aurtyzmowała a wygląda sztucznie.