Jako że zostałem zaproszony do Battl'a, piszę:
Po pierwsze: nieładnie tak cytować, by wyszło na Twoje. Wyciągając pojedyńcze zdania można różne rzeczy wmawiać. W wątku Kicz Projekt napisałem:
Pisałem w szczególności o tym zdjęciu:Cytat:
Zamieszczone przez djcargo
I nadal uważam, że zrobiłbym lepsze kompaktem za 300 zł. Nadarzy się taka okazja, to zrobię i pokażę.
Sam zresztą kilka postów niżej napisałeś:
Po drugie:Cytat:
Zamieszczone przez Jakub_Luchowski
Dzisiaj piszesz:
Jakub, za przeproszeniem, mało mnie obchodzi, że kompaktem nie zrobi się takiego zdjęcia!!! Pisałem o zdjęciu ślubnym w kościele, gdzie z założenia zwykle NIE ŚWIECI SŁOŃCE!!! Przepraszam za duże litery, ale denerwuje mnie takie pisanie. Zaraz się okaże, że każesz mi robić kompaktem zdjęcia stacji kosmicznej ISS...Cytat:
Zamieszczone przez Jakub_Luchowski
Po trzecie:
Nie przeczytałeś regulaminu Battli na tym forum. Jako wyzywający na pojedynek rzucasz temat, a zdjęcia wysyłamy na specjalnie przygotowanego maila, a nie umieszczamy tutaj.
Poza tym, nie mi o tym decydować, ale bardziej wygodnie by było gdybyś wyzwał nas wszystkich na jeden pojedynek, a nie każdego z osobna, ale to już moje zdanie.
Po czwarte: Czemu tylko gushman'a, obywatelagc i mnie wezwałeś do pojedynku? Myślę, że MacGyver, analogforever i basala też chętnie się zmierzą :D
Po piąte: Jestem gotów do battla, ale na jakich zasadach w takim razie?