Tak Lexar skopał serię kart ale je wymienia za darmo
Wersja do druku
Tak Lexar skopał serię kart ale je wymienia za darmo
Oczywiscie... :roll: A moj Lexar to pracuje na pewno czarna magia napedzany :twisted: Bzdury pisza i tyle...Cytat:
Zamieszczone przez kedar6890
Nie tak dawno była nagonka na wszelkiego rodzaju masci Kingstony.Cytat:
Tak... 350'tka jest na tych samych bebechach co 20D (digic II) i wykorzystuje mozliwosci szybkich kart pamieci (nie tak jak 10D/300D).
Nie "wszystkie Lexary 80x" a tylko niektore ich serie - do sprawdzenia po numerze serii na stronie Lexara i do wymiany za darmo. Moj na szczescie jest w porzadku 8)Cytat:
no to zakupilem kingsona :P hs 1 gb poki co dziala :P a od wczoraj posiadam rowniez 350d :D
A mozesz przytoczyc fragment o tym mowiacy. Ja mam taka karte (1GB 80X) i jakos nie narzekam.Cytat:
Acha musze sie pochwalic ze dostalem gratisowa karte 256MB z canona :)
Dołek
I ja zakupilem do 350D 1 Gb Kingston ElitePro. I co? I OK.
u was chodzi bez zarzutu, u mnie nie działa.Oddałem karte do reklamacjię i muszę czekać miesiąc.
Ja wtrącę swoje 4 grosze: kupiłem Apacera 100x 1 GB i jest bardzo szybka - kolega fotograf testował różne karty i był tą moją bardzo mile zaskoczony - sobie też taką samą kupił po testach mojej - polecam ją nie dlatego, że mam (Kingstona mam w wielkości 512 MB i uważam, że to porażka - jest po prostu bardzo wolna) - zresztą co za różnica - wszystkie karty "szybkie" dadzą satysfakcję, bo raczej nie uda się wam 350-tką przy trybie seryjnym i najlepszej jakości JPG jej zapchac