a ja zapytam ile synuś ważył bo to bardzo duży bobas
pozdrawiam i gratuluję
Wersja do druku
a ja zapytam ile synuś ważył bo to bardzo duży bobas
pozdrawiam i gratuluję
Mi się na tych zdjęciach nic nie wydaje nieestetyczne, a wszystko naturalne, poza narzędziami lekarskimi, ale one są raczej estetyczne... Ech faceci! Zobaczycie kapkę krwi i już olaboga!
Franuś słodki.
Zdjęcia albumowe, ale dlaczego nie pokazywać zdjęć albumowych? Pokazujemy przecież, co nam się tylko podoba. Z przyjemnością zobaczę jak Franuś będzie rósł.
Pozdrawiam serdecznie!
No bez jaj, całkowicie nietrafiony komentarz w moim przypadku...
Nie dość że uczestniczyłem w porodzie własnej dwójki, to kilka operacji ortopedycznych na żywo oglądałem...
Oczywiście, nikt nie pisał o nie pokazywaniu, ale autor prosił o opinię to ją dostał ;-)
fajny bobek... pomarszczony i brzydki jak to niemowlak, ale dla rodzicieli jak najbardziej najpiekniejszy na swiecie ;)
gratulacje i serdecznosci dla matki dziecka! ciezki kawal chleba przed Wami, ale bedzie fajnie :)
co do samych zdjec, to mnie sie bardzo 2 widzi. konkretnie i na temat.
zdjecie 1 i 2 sa kontrowersyjne - w koncu tyle tu krwi, 'brzydkiego' koloru, nie jestesmy przyzwyczajeni do tego po ogladaniu amerykanskich filmow, w ktorych w wiekszosci dzieciak po porodzie jest juz piekny, prawie czysty i och ach.
Tu mamy prawdę. To ze kogos szokuje - rozumiem. To ze ktos mowi ze to schowac.. cóż - taka prawda. Zdjecia nie zawsze musza byc sliczne i piekne. Tak jak zycie.
No chyba ze mialaby to byc reklama syna)
Mistrzowskie jak dla mnie
Widzę, że nadal nie jestem zrozumiany...
Syn urodził się 20 maja... ma już prawie pół roku więc gratulacji już się nasłuchałem...
Absolutnie nie chodzi o reklamę... dziwne po co miałbym to robić ;)
Może jednak racja, że są to zdjęcia albumowe... w końcu gdzie indziej je niby trzymać?
Ale jakby nie stwierdzić te albumowe też mają być "dobre" i to jest cel tego wątku.
Zacząłem od początku żeby faktycznie historia miała ręce i nogi.
Ps. Syn miał 4,7kg
Syn urodził się 20 maja... ma już prawie pół roku więc gratulacji już się nasłuchałem...
Ps. Syn miał 4,7kg[/QUOTE]
dzięki za odp. szkoda że gratulacje po pół roku już cię nie cieszą - cóż samo życie
wobec tego tylko pozdrawiam
Może i cieszą ale nie na tym forum ;)
Dla gratulacji to wystawiam zdjęcia na naszej klasie :P
5. 40D + 50 f/1.4 - 1/320, f/4, ISO400
6. 40D + 50 f/1.4 - 1/160, f/2.8, ISO100
7. 40D + 24-105L f/4 - 1/100, f/9, ISO200
8. 40D + 50 f/1.4 - 1/100, f/3.5, ISO200
super oczy, kolega nie wydaje się na reszcie zdjęć taki różowy jak na ostatnim więc może coś z saturacją albo WB podkręcić acz zdjęci sympatyczne. Zdjęcie z butelką - jestem na nie. Pierwsze możnaby inaczej skadrować. Albo cała głowa albo odciąć wogóle włosy