przesiadka z 400d na 40d wiele nie zmieni w jakości zdjęć, możesz czuć się zawiedziony..
Wersja do druku
przesiadka z 400d na 40d wiele nie zmieni w jakości zdjęć, możesz czuć się zawiedziony..
a początek mojego posta kolega czytał, czy jak ma więcej niż 3 zdania to czytasz tylko końcówkę. Zastanawiałem się na zakupem tych za 3k i jestem jak najdalszy w doradzaniu zakupu ich. Co do kolegów, którzy się przesiadą (albo nie na 5d mkII) to będą to może zadbane puchy ale małego przebiegu nie będą miały. Nie zapominajmy jeszcze,że 5d na ślubach też swoją robotę robi. Przepraszam za początkową zgryźliwość, ale przytoczyłeś dwa argumenty, które jak podważyłem w swoim pierwszym poście na ten temat pisząc właśnie czemu te za okazje za 3k są do chrzanu.
Widzę we wcześniejszych postach aseptycznego,że szuka właśnie za 3k 5d. Ale post cały czas aktualny, więc rozumiem,że nie sypią się oferty. A o 5d z HK to na tym forum najczęściej się pisze w kontekście unikania sprzętu tego pochodzenia. Więc jak przystało na zodiakalnego barana uprę się,że w tym momencie dobrej piątki za 3k nie będzie, 3,5 może...
każda puszka ma swoje zalety i wady - musisz ustalić co jest dla Ciebie ważne i na co Cię stać (jak pisałeś, fotografujesz amatorsko)
pod względem budowy 5D i 50D są prawie takie same - 5 ma większy wizjer, ale 50D ekran z LV
Staram sie czytac czarne, a opuszczac biale.
Chodzilo o to, ze pojawi sie wiecej puszek na rynku, nie o ich stan.
Skad ten nawyk szpiegowania, z naszej-klasy?
Ja za moja nie przepraszam. Zostala sprowokowana.
fahrenheit - ja swoja piatke kupilem u Kea-photo z przesylka do UK. Pomimo pochodzenia nic jej nie brakuje:) Wszystko zalezy od sprzedawcow, ale co jak co Kea byl najlepsze - teraz cos chyba albo splajtowal albo konczy biznes, w kazdym razie z HK czy nie, nie powinno byc problemu.