Wg mnie za bardzo wybieliłeś oczy modelce w PSie trochę nie naturalnie wyglądają :/
Wersja do druku
Wg mnie za bardzo wybieliłeś oczy modelce w PSie trochę nie naturalnie wyglądają :/
Jedynka bardzo fajna - tam jakiś kolczyk jest w lewym uchu?? Biżuterii na zdjęciach mówimy nie e
Trojeczka bardzo na tak, ale i czworka wpada w oko. A propos oczu - niewatpliwie piekne!
Faktem jest, że poczyniłem pewną ingerencję w oczy na ostatnim. Ale porównianie before/after wykazało, że - w skali lightroomowej - różnica w jasności wynikająca z obróbki wynosi... 2,3 % :)
Czy to mialo jakiś związek z tym, że modelka jest farbowaną blondynką?:grin:
Z pierwszej serii jestem zdecydowanie za 3.. nie tylko ze wzgledu na pochylona postawę, ale ubiór tez trochę koloru wnosi i kontrastuje z tonacją zdjęcia:wink:
To trzeba bylo dzialac w druga stronę:grin: tam na tym lewym oku nie ma jakiegoś przepalenia?:pCytat:
Faktem jest, że poczyniłem pewną ingerencję w oczy na ostatnim. Ale porównianie before/after wykazało, że - w skali lightroomowej - różnica w jasności wynikająca z obróbki wynosi... 2,3 % :smile:
6 - trochę dziwnie wygląda to prześwietlone ucho, poza tym drobnym "mankamentem" wg mnie najlepsze
W pozostałych 2 nie podoba mi się światło oświetlające twarz z przodu.
No cóż, kolejna porcja. Ciekawym odbioru.
1.
2.
3.
Będzie tego więcej.
[EDIT]
Po chwili zastanowienia dodam jeszcze te:
4.
5.
Witaj Wtas0nie .
5 - Twarz jest niedoświetlona troszeczke i przez to oczy wydają sie przepalone...
2 - Podoba mi się pomysł :)
Te półtwarzowe kadry w sumie nie bardzo do mnie przemawiają. Modelka bardzo ciekawa.
Pozdrawiam !