Moim zdaniem chcesz umieć wszystkie techniki i nie nauczysz się nic.
Też kiedyś myslałem podobnie.
Proponuję zdecydować się na jakiś styl i trzymać sie tego -będą na pewno lepsze efekty-uwierz mi!
Wersja do druku
Moim zdaniem chcesz umieć wszystkie techniki i nie nauczysz się nic.
Też kiedyś myslałem podobnie.
Proponuję zdecydować się na jakiś styl i trzymać sie tego -będą na pewno lepsze efekty-uwierz mi!
pierwsze i ostatnie - uzyles tych samych zielonych mazioli (gorny prawy rog na pierwszym i ten zam motyw na ostatnim: prawy dolny rog - przetransformowales kilka innych przypadkowych klikniec i niby cos innego ale dalej kicha)
2. jesli to Twoj syn, albo ktos z rodziny - to wybacz ale przesadziles - no ale pewnie jakas kapela deathmetal/grindcore zpewnoscia by to kupila na tlo pod textami (bo na oprawke sie nienadaje)
4. jedynie na to patrzylo sie dosc przyjemnie, ale tylko przez moment.
experymentuj dalej - nale jak pisze przedmowca ukierunkuij sie na jakis styl, bedzie Ci latwiej ogarnac tutoriale jakie sa w sieci
pozdro
1.
2.
Wiem, że może Joy Division nie w stylu tego zespołu, ale dla mnie ok :D
1. kijowy efekt
2. literki z odbicia nakladaja sie na normalne
Hmm.. Więcej w tym fotografii, czy grafiki..?:roll: IMHO więcej porad dostaniesz od osób, które na codzień zajmują się tą drugą dziedziną, a nie od biednych fotografów, którzy co najwyżej bawią się światłem i kolorkami w PS:grin:
Pozdrawiam
Oczywiście, że zauważyłem, ale to było pytanie retoryczne, więc nie musiałes komentować.. Tak czy inaczej wystawiamy tu swoje prace, żeby czegoś się o nich dowiedzieć, dostać porady itp. a tych byłoby więcej i zapewne bardziej trafnych na forum grafików komputerowych niz tutaj. Tylko nie zrozum przez to, że ja kogoś stąd wyrzucam..:lol:
Posty sobie nabijasz?
Odnośnie prac, też nie rozumiem co robią na tym forum. Nie wiem jak Vitez mógł tego nie zauważyć ale galeria w prawdzie jest w dziale "Fotomontaż / Efekty graficzne / Abstrakcja", jednak ta z kolei galeria jest w dziale "Nasze fotografie". Jaki jest więc sens wstawiania czegoś co z fotografią nie ma nic wspólnego? I to na takim marnym poziomie?