-
Eeeee noooo ten tego... (przełknięcie śliny, mięcie mankietów) znaczy się guru się wypowiedział prawie pozytywnie?????? ;) (I to nie jest kpina! Jakiś czas temu natknąłem się na Twoje foty - zrobiły na mnie mocne wrażenie...).
A teraz poproszę o definicję tego "prawie" jeśli można.
Nie stoję w miejscu - uczę się... albo qrde przynajmniej się staram.
Pozdrawiam.
Jacenty
-
Takie tam pierdoły nie warto o tym pisać bo zaraz ktoś napisze, że się czepiam. np.: dziewczynka ma obcięty bucik. Co to siedzi po prawej stronie środkowych zdjęć?
-
Co do bucika - racja. Niestety wiedziałem że nie zdążę odejść dalej i chwycić tej miny, w związku z tym złapałem na żywca :-)
A to siedzi sobie tzw. znak wodny - na szybkiego wyciągnąłem to z mojej galerii gdzie wszystkie foty są tak oznaczone będąc w pracy i wrzuciłem.
Pozdrówka.
Jacenty
-
nie przejdziesz w żaden stan tylko się ulotnisz:))) za Sergiuszem, zdjęcia super:)
-
3 i 4 fajne
czwórka robiona 50tką 1,4 czy 1,8 ???
-
Zdjęcia układają się w niezwykłą serię.
Generalnie podobają mi się.
Na przyszłość numeruj zdjęcia, będzie łatwiej się do nich odnosić.
Pozdrawiam
-
Człek się uczy całe życie a później się ulatnia ;)
Czwórka robiona 50 f1.8 - pożyczona, ale na tyle spodobała się że już mam własną :)
-
No to następnych kilka fotek - dzięki Dagmarze Rosiak za pozowanie :-)
1.
2.
3.
4.
5.
Zastanawiam się jak uniknąć rozbieżności pomiędzy tym co widzę w PS, a obrazkiem wyeksportowanym do JPEG-a - ktoś podpowie? Czarna sukienka w JPG nie ma prawie wcale faktury - w PS-ie była widoczna..., kolorystyka jest z deczka inna... :-)
Pozdrowienia dla nocnych marków :-)
-
1 i 5 IMHO super
Uniknąć... W aparacie ustaw przestrzeń na adobe RGB, w photoshopie adobe RGB 1998