mi narazie do testow wystarczyl by APO 50-500mm F4-6.3 EX RF / HSM
edit: a i 28-300mm F3.5-6.3 MACRO
EDIT2:link do info sigmy
Wersja do druku
mi narazie do testow wystarczyl by APO 50-500mm F4-6.3 EX RF / HSM
edit: a i 28-300mm F3.5-6.3 MACRO
EDIT2:link do info sigmy
50-500 też bym chętnie pomacał bo mocno się na niego napalam... :-)
Rownowartosc obiektywu... a w umowie maczkiem ze jak znajda chocby ryske to musisz szklo wziac i/lub zastaw przepada :roll: .
nie bądź takim czarnowidzem, sprawdzę i dam znać
Vitez, wiesz czy tylko tak sobie gadasz wnioskuje ze tylkoo tak swoje 0,03 PLN wtracasz bo jesli mial bym dac zastaw za obiektyw i z powodu "chocby ryski" mialby przepasc to by oznaczalo za zamiast kupic szklo za 5KPLN zaplacilem za wypozyczenie 5KPLN - w takim wypadku nikt by im nie oddal tego szkla...:roll:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Bylem, widzialem. Obiektyw wypożycza sie na 4 dni. Cena w zaleznosci od szkielka od 99zl do 399zl za 4 dni. Aby skorzystac z oferty trzeba posiadac konto w banku i karte platniczą. A to dlatego ze przy wypozyczaniu blokują na karcie70% wartości obiektywu. Spisywana jest umowa zawierajaca opis ewentualnych rysek, uszkodzen itp. W przypadku stwierdzenia uszkodzenia mechanicznego lub zarysowania szkiel klient ponosi koszty naprawy/wymiany soczewek. W przypadku jakis drobnych uszkodzen typu zarysowanie obiektywu klient ponosi jakąś opłate i jest ona ustalana indywidualnie. Podpinać i testować na sklepie można do woli. I to byloby chyba na tyle.
Acha, obiektywow jest naprawde sporo. Co prawda stalki 500 nie widzialem ale np. 50-500 jest.
no to sie chyba wybiore z ciekawosci... tylko sobie tablice testowa wyplotuje :-)Cytat:
Zamieszczone przez tpop
To drugie... a co? 8)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Nic zastanawiam sie skad masz te 5773 posty na te chwile.... i to pewnie dlatego 'kropka' EOT z mojej strony
Byłem w tym sklepie wczoraj, bo chciałem obejrzec 70-300 APO DG - i się dowiedziałem że jeszcze tego szkła nie mieli i nie wiedzą kiedy będą mieli - więc co to za autoryzowany przedstawiciel SIGMY. Szkieł jest dużo do wyboru - to fakt, ale np. statyw Velbon Sherpa - brak - ma być w przyszłym tygodniu.( tak sie czepiam bez zadnej przyczyny)
Obsługa bardzo miła, po 5 sekunadch juz był przy mnie sprzedawca i służył informacjami - to na plus. Ogólnie polecam ten sklepik - podobno dopiero zaczynaja i powoli będzie tam wszystko - -informacja od sprzedawcy..
igor