Może się mylę, ale na 8 wyszły syfy na matrycy. A tak poza tym to super, najbardziej mi sie podoba 2, 3 i 6.
Wersja do druku
Może się mylę, ale na 8 wyszły syfy na matrycy. A tak poza tym to super, najbardziej mi sie podoba 2, 3 i 6.
Bardzo fajnie komponujesz - podoba mi sie brak panoramowania :P Jedyny mankament jak dla mnie to cos nie ten z plstyka - zdjecia wydaja sie plaskie, az sie zdziwilem jak przeczytalem twoja stopke.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
zdjęcia fajne, ale czy nie mógłbyś wstawiać wszystkich w jeden topic bo wyobraź sobie co się będzie działo jak wszyscy "koszykarscy" zaczną tworzyć topic po topicu a w kazdym jeden mecz, a uwierz mi że będzie tego więcej niż rajdów.
Jeśli chcesz uczyć innych jak interpretować regulamin sam go najpierw uwaznie przestudiuj.
Zasady publikacji zdjęć na forum Nasze fotografie
A poza tym czy uważasz że jeśli ktoś robi portrety to przysługuje mu w "Naszych fotografiach" osobny wątek na każda modelkę natomiast jeśli pstryka rajdy to powinien je wrzucać wyłącznie do jednego, tylko dlatego że komuś wszystkie te zdjęcia mogą się wydawać podobne ?Cytat:
4. W wątku można publikować jedno lub więcej zdjęć, kolejne zdjęcia mogą być zamieszczone w pierwszym poście lub w dalszych, w trakcie dyskusji. Limit zdjęć w jednym wątku wynosi 8. Dopuszczalne jest umieszczenie 10 fotografii, ale tylko wówczas gdy tworzą one serię . W przypadku wstawiania kolejnych zdjęć, ponad limit, moderatorzy mają prawo zamknąć wątek.
uważam że jak ktoś robi zdjęcia modelek to tez moze je wrzucać do jednego wątku, bo tak niedługo bedziemy mieli 100 podstron kazdego działu i nikomu nie bedzie się chciało wracać do starszych...
tak czy inaczej powtórzę... Wyobraź sobie że teraz bedę wklejał osobno galerie z kazdego z meczy Prokomu, Kieplinek zrobi to samo z Anwilem, Ukasus z Czarnymi a JacekT z Polonią. wiesz ile to zdjęć?? wiesz ile to galerii w miesiacu? a Pomysl ze kazdy z nas foci nie tylko koszykówkę.
Ale każdy ma limit jeden wątek na dwa tygodnie. Regulamin nie powstał z czyjegoś widzimisię lecz wykrystalizował się z dyskusji w tym wątku. Czas na własne wnioski był gdy dyskusja ta się toczyła, a nie teraz.
A tak przy okazji, wrzucanie zdjęć w jeden wątek obowiązywało i obowiązuje w "Galeriach użytkowników" i niezadowolenie użytkowników z tego sposobu prezentacji było główną przyczyną powstania "Naszych fotografii".