nr 6. Właśnie przeczytałem że się ta impreza spaliła po wypadku, teraz można powiedzieć zdjęcia archiwalne, całe szczęście kierowca i pilot wyszli z tego bez szwanku.
Wersja do druku
nr 6. Właśnie przeczytałem że się ta impreza spaliła po wypadku, teraz można powiedzieć zdjęcia archiwalne, całe szczęście kierowca i pilot wyszli z tego bez szwanku.
Dokładam jeszcze dwie foty bez winety z pytaniem dla tych co psioczą na następcę eos 5D -- którego byście wybrali peugeota? -- Wiem , wiem mają taką samą okrągłą kierownice ;)
9
10
Ja narazie foce 350 - siątką , ale jakie przedemną pole wyboru nowej puchy :D
A dla mnie te winiety dają niezły klimat, zdjęcia i momenty bardzo fajne :D.
Jakie piękne wierzby! Na 9. widzę piękny kadr z pionowym rytmem pni i poziomym - pól. Nie mogłeś tego paskudnego samochodu jakoś ominąć obiektywem?? ;)
szkoda tylko, że na tych zdjęciach bez winiety nie widać ruchu (na kołach itp)...
Pozdrawiam,
Historia pewnego poślizgu.
hih fajna historyjka ;) i się nie potłukł nawet za bardzo :D
Ciekawe czemu ta kupa luda wypychała samochód, zamiast go zwyczajnie podnieść i wynieść? Człowiek by tyle czasu ne stracił...
PS: Ach te wierzby...
Ewo, wypychających jest około 10-ciu. Podnieść Astrę w dziesięciu, stojąc na miękkim podłożu przydrożnego rowu i następnie wynieść ją na asfalt wcale nie jest tak prosto :-) Popatrz, czy któryś z tych kibiców przypomina Ci posturą Pudziana ?
ciekawe kto zapierdzielił sobie zderzaczek??? :P