Co mam dać w sondzie? Cały kalendarz?! Pomyślcie trochę. Tyniec raczej odpada ze względów transportowych. Ja bym się skłaniał raczej do czegoś krakowskiego.
Wersja do druku
Co mam dać w sondzie? Cały kalendarz?! Pomyślcie trochę. Tyniec raczej odpada ze względów transportowych. Ja bym się skłaniał raczej do czegoś krakowskiego.
Akurat podswietlona mgla w nocy mogla by dodac duzo klimatu do zdjec.
Na sonde juz za pozno, autor moze edytowac swoje posty tylko przez jakies pol godziny po ich napisaniu. Teraz faktycznie tylko moderator (i to tez nie kazdy) jest w stanie pomoc.
Ja mam wieczne problemy ze wstawaniem o dziwnych porach to niewiem czy bym sie pisal. W teorii bardzo chetnie, z praktyka gorzej z ww powodu ;)
Jestem jak najbardziej za. Wolalbym weekendowe nocne focenie, bo w tygodniu to różnie u mnie bywa z czasem.
Oby pogoda dopisała, ale tym będziemy się martwić w dniu spotkania.
Proponuję sprawdzać na bieżąco prognozy i wybrać najbliższy termin w sobotę lub niedzielę. Powinno być w miarę jasno (14.10 pełnia). Ja pewnie nie będę spał mając w perspektywie pobudkę przed 3 :-)
ja spał będę majac w perspektywie pracę/uczelnię od 7:30
ja w sobotę niestety odpadam...
Ja także jestem jak najbladziej za. Niestety dam rade najprawdopodobniej za 3 tygodnie no chyba ze za tydzień wyjazd nie wypali...
ja w najblizsza sobote mam juz umowione powazne picie, wiec nie moge :)
ale ogolnie zainteresowany...
No to moze nie sobota? Kiedy Wam pasuje?