8ka spoko. ramka lipna ;)
Wersja do druku
8ka spoko. ramka lipna ;)
śliczna modelka, nr5 i nr2 zupełnie mi się nie podobają. Reszta ujdzie (choć nie jestem pewien czy to nie zasługa Sandry).
Pozdrawiam,
Dziękuję
Na tym tle chciałem ją taką rebeliancko-groźną, ale jeśli tak to zinterpretowałeś to widac nie dokońca sie udało :D
tak mi sie zachciało, nigdy tak nie kombinowałem i chyba dobrze robiłem ;)
hehe mozesz byc pewien! :D
Sandra jest śliczna, ale też umiesz to docenić i ładnie pokazać. I Ty - niczego sobie, bylebyś tych groźnych min nie robił :) Spójrz jaka ona jest naturalna na zdjęciach - ucz się.
Spróbuj więcej kadrów pionowych i dodaj odrobinę "powietrza" - przestrzeni wokół modelki ... Warto pokusić się o ujęcia z zaskoczenia, takie podpatrywanie i nie koniecznie ze wzrokiem skierowanym w obiektyw.
Jedno z zyczeń hoffiego66 spełnilem- kadr pionowy - tadam :D
9.
To dotyczące wiekszej przestrzeni i zdjęć niepozowanych postaram sie zrealizować następnym razem :P
Jeszcze takie ujęcie, koncepcyjnie podobne do wcześniej zaprezentowanej 6stki.
10.
Co o nich myślicie?
Dziękuję bardzo! ;)
Grozne sztuczne miny to efekt "autoportertowania sie": widzialem i fotografowałem swoje odbicie w lustrze,wsciekalem ze nie trafiam w siebie focusem i bylem zaaferowany guziczkami, a nie pozowaniem :D
Pozdrawiam!
dwa ostatnie śliczna modelka, ładnie pokazana...
może to nie zasada ale ja np. próbuję robić portrety bez kadrowania późniejszego w PSie, takie ćwiczenie, i kadry też mogą ciekawie wypaść :)
co do ostatniej jeszcze modelki, jakbyś spróbował z innym światłem i tak żeby oczka niecałkiem czarne byly. pozdr .:)
Ładne modelki, czasem tylko lekko zmieniłbym kadry, wydają mi się lekko ciasnawe. Model też nie najgorszy mimo ostrej krytyki kolegów, nie mniej nie łatwo zrobić autoportret. Powodzenia.
5 ok :)
6 i 7 swietne cieplutkie swiatlo :)
9 najlepsze z wszystkich, ktore pokazales;)
dla mnie bomba!