Cytat:
Zamieszczone przez McKane
Ciekawi mnie jeszcze czemu zalozyles ze kolega ma wgrane Wasia a przez to dostep w 300D do Custom Functions i MLU skoro w swojej poradzie od razu o tym wspomniales.
A watek... pocieszny 8)
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez McKane
Ciekawi mnie jeszcze czemu zalozyles ze kolega ma wgrane Wasia a przez to dostep w 300D do Custom Functions i MLU skoro w swojej poradzie od razu o tym wspomniales.
A watek... pocieszny 8)
A czemu mialem nie zakladac ? Udzielilem najpelniejszej wedlug mnie odpowiedzi przewidujacej wgrane dodatkowe oprogramowanie, a takze fakt ze pytajacy mogl nie zapoznac sie dokladnie z instrukcja.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Dobre :mrgreen:
to jest jeden z najzabawniejszych topicow jakie czytalem, ale coz - nie ma głupich pytan, sa tylko... :D
Oj, to tylko stres związany z nowym sprzętem....troszke wyrozumiałości Panowie !Cytat:
Zamieszczone przez korbusiatko
eeeee.. tam. Stres stresem .....Cytat:
Zamieszczone przez Golibroda
sam nie dawno "broniłem zielonych początkujących" przed Czachą, ale żeby aż tak dać ...
Instrukcję trzeba przeczytać!
A tym bardziej jak jest zestresowany.
[Ja byłem zestresowany zmianą softu. Poczytałem instrukcje, Vitez mnie objechał
i poszło. I jest OK. Nad stresem trzeba panować]
PS.
Cholercia, Czacha miał rację. ;)
przy okazji zapytam o to. na moim 10D trzeba chwile zaczekac, az zdjecie nabierze ostrosci na wyświetlaczu LCD (okolo 2 sek.). nie przeszkadza mi to :) ale zauwazylem, ze u znajomych w nikonach tego nie maCytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
tez tak macie?
pozdr
Paweł
Ja tak nie mam, moi znajomi mają Canony ;)Cytat:
Zamieszczone przez Pawel
dziwne.
czekam na kogos kto ma 10D
nie mam 10D ale mog Ci potwierdzic ze tak wlasnie jest.Cytat:
Zamieszczone przez Pawel