Szyba jak widac jest czysta wiec mi nie przeszkadza :mrgreen: a tak na serio to te reflexy na niej sa wrecz niezbedne :-)
Czekamy na kolejne zdjecia zza kokpitu (moze jakies z ujeciem ziemi i innych samolotow zarazem 8-) )
Wersja do druku
Szyba jak widac jest czysta wiec mi nie przeszkadza :mrgreen: a tak na serio to te reflexy na niej sa wrecz niezbedne :-)
Czekamy na kolejne zdjecia zza kokpitu (moze jakies z ujeciem ziemi i innych samolotow zarazem 8-) )
To moze takie? ;)
Dla mnie kwintesencja lotu na duzej wysokosci...
Piękne!
Oglądałem ostatnio Twoje zdjęcia na onephoto-wszystkie fotki rewelka!
nigdy nie zadawałem sobie podobnego pytania, ale jeśli faktycznie jest to możliwe to dajcie jakieś namiary.Cytat:
No i gdzie można kupić bilet na taki lot?
Kolejne rewelacyjne zdjęcie. Brawo!
Nie wiem czy na F-16 da się wykupić komercyjny lot... ale na rosyjskich samolotach się da np tu -choć trzeba przyznać, że to "rozrywka" dla raczej majętnych.
A foty niesamowite. Odbicia w owiewce świetne... echhh zazdrość mnie zżera ;) Pokaż jeszcze jakieś foty :)
Pozdrawiam
Pokazcie mi jeszcze jakies zdjecia gdzie forumowicze ciagle pisza o zazdrosci?
Takie reakcje stawiaja mnie w bardzo klopotliwej sytuacji i nie za bardzo wiem jak sie zachowac, zeby nie sprawic komus przykrosci :(
Nikomu nie sprawisz przykrości :) Jest zupełnie oczywiste, że nie każdy może zasiąść za sterami myśliwca. Wielu chciałoby mieć taką możliwość ale to jest zazdrość w zupełnie pozytywnym znaczeniu. I z lekkim przymrużeniem oka. Nie mylić z zawiścią ;)
Robisz naprawdę fajne zdjęcia, chętnie obejrzę resztę.
dawno juz nie widzialem tak odlotowych fotek :)
Dziekuje Kolaj. Niby tak, tylko w moim przypadku bardzo czesto slysze oprocz zazdrosci o plecach, wejsciach i ukladach.
To teraz dla odmiany cos bardziej przyziemnego, ale podkreslajacego range wojownika, czyli pilota wojskowego...
Cos w stylu: "...i kto jest ze beściak?..." ;)