A ja nie widze zadnych zdjec tutaj... :/ a jestem ciekawy katowic :)
Wersja do druku
A ja nie widze zadnych zdjec tutaj... :/ a jestem ciekawy katowic :)
Po kilku m-cach wrzucam kolejne zdjęcie z Katowic, tym razem troszkę inne ujęcie widoku na DTŚ:
Troyan, na trasie do Krakowa widziałem kogoś na moście z aparatem, ale nie sądziłem, że to Ty;) Miałem tylko cichą nadzieję, że to nie mobilny fotoradar:roll:
[3., bez numeru] Nie mierzyłem linijką, ale odnoszę wrażenie jakby fotka (budynki i most) troszeczkę się waliła w prawo, no i wciągająca dynamika drogi z 1-ki bardziej mi się jednak podoba.
Poza tym, ciekawie przedstawiasz miasto, szczególnie 2-ka ma w sobie to "coś" z miasta. Szczerze, to nie myślałem, że z K-c tyle można "wyciągnąć". Na dłużej byłem tam 25 lat temu jako mały szczyl i (stereotypowo) kojarzy mi się wyłącznie z kopalniami i brudnymi kurteczkami po spacerze;)
To nie ja :), zdjęcie nie jest z tego okresu, powstało trochę wcześniej.
No tak, nie umiem tak poprostowac zdjęcia żeby obydwie strony były proste.Cytat:
[3., bez numeru] Nie mierzyłem linijką, ale odnoszę wrażenie jakby fotka (budynki i most) troszeczkę się waliła w prawo
Dzięki. To wynika z tego że się juz pogodziłem, że muszę tu mieszkać ;) Jak sie nie ma co się lubi to się lubi co sie ma.Cytat:
Poza tym, ciekawie przedstawiasz miasto, szczególnie 2-ka ma w sobie to "coś" z miasta. Szczerze, to nie myślałem, że z K-c tyle można "wyciągnąć". Na dłużej byłem tam 25 lat temu jako mały szczyl i (stereotypowo) kojarzy mi się wyłącznie z kopalniami i brudnymi kurteczkami po spacerze;)
Kolejne dwa:
05. Budynek Superjednostki:
06. Parasolka:
Więcej zdjęć z Katowic mam an blogu w stopce :)
Słupy w tym fajnym świetle są fajne .. i superjednostka ...horror ;) (kto to wymyślił?).
Pierwsze prace z wątku jakoś mnie specjalnie nie przekonały, ale za to ostatnie dwie... klasa ;)
#5 fajny kadr, choć jak na mój gust - sporo przeostrzony;
#6 jak dla mnie - po prostu rewelacja ;)
Pozdrawiam!
Super ta fotka z parasolem - szkoda, ze juz taki sprany, fajniej by kontrastowal z surowoscia balkonow :)
Mam też taki soczysty :)