O kurcze, Big Redami tez handluje :D Musze sie do niego odezwac, koniecznie :)Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
Wersja do druku
O kurcze, Big Redami tez handluje :D Musze sie do niego odezwac, koniecznie :)Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
I ja mogę potwierdzić... Pewny sprzedawca. Kupiłem obiektyw poza allegro i też towar dotarł w ciągu 1 dnia od wpłaty kaski. :)
mail: coronado@op.pCytat:
Zamieszczone przez Gregg
w allegro pod coronado
Polecam np dlatego, bo jak powiedział mi cenę 70-200/2,8 (za 7 miesięcy będzie moja!!) to zaczynam zbierać- narazie najtaniej w Polsce, rzetelny i dotrzymuje słowa.
kupowałem i polecam
Qrcze a ja wysłałem do niego 2 maile w sprawie stałki 50 f1,8 i zima.... Nawet nie odpisał, że nie ma...
Ma ktoś może jakiś telefon do gościa czy coś ?? (on serio w tych Stanach mieszka ??)
Pozdrawiam
Woyd
Informacja z jego strony:Cytat:
Zamieszczone przez woyd
"Staram się odpowiadać na mejle w ciągu 24 godzin ale czasami mam poślizg - proszę o wyrozumiałość. "
tomi
minęło już duużo więcej czasu, a i te 2 maile wysłałem w różnych odstepach czasu.
tez polecam goscia, ja kupowalem u niego tylko 50 1,8 ale moj kumpel bral od niego 20d, 580ex a teraz czeka na 100-400, mozna smialo mu walic kase z góry na pewno cie nie przekreci
Dołączam się do tych pochwalnych postów :)
Zakupiłem właśnie u Coronado 2 szkiełka: 17-40/4L i 70-200/4L. Oczywiście pełen profesjonalizm. Polecam! W weekend lece testowac szkła w Pradze :)