dokładnie tak :) bo tam po prostu czegoś brakuje..i nie chodzi o rozmiary tylko o szczegóły ;) a tam diabeł siedzi :)
Wersja do druku
Kradnij do woli, jeno pochwal się rezultatem. A 70-300 by było fajne, gdyby się domykało, a w połączeniu z 30D stara wersja 70-300 działa tylko na pełnej dziurze, a wtedy jednak mydli.
Mi akurat pasuje pomysł z pełnym topless, ale nie w fontannie, tylko wodospadzie takim jednym konkretnym, jadę niedługo w góry, może wypróbują tą opcję.
czyżby Kamieńczyk :D:D
@Vitez jak zrobisz to się pochwal linkiem jakimś :D albo galerię załóż :)
Kamieńczyk niet:) Coś innego:)
odnoszę wrażenie, oglądając Twoje zdjęcia, że jedynka to był "wypadek przy pracy":) jest świetna...a reszta zdecydowanie od niej odstaje... więc może wyprowadź mnie z błędu i zapodaj kolejne świetne:)))
Hm... Nie wiem dokładnie, jakie uznasz za świetne, bo nie znam Twojego gustu, a zdjęć "powszechnie uznawanych za świetne" jeszcze, niestety, nie robię. No ale ok, spróbuję coś wrzucić (tylko portreciki tutaj):
raczej słabsze, niż fontannowy, cóż, dopiero się uczę, wszelkie uwagi bardzo mile widziane.
pomarańczka ok tylko jakby ręką nie w tę stronę. ALbo dziewczyna ma wykręcone ręce albo to nie jej ręka jednak ze zdjęcia tego nie widać. Dla mnie z tych 3 najlepsza jest wlasnie 3 ale drażńi mnie ta żółć, nie pasuje mi do prowokującego języka. Przydałby się czarny, czerwony...ale przy takim tle to trzeb aby było z oświetleniem popracować nad efektem.
No właśnie jej ręka, wielu ludzi się dziwi, oglądając tą fotkę. Niestety, oświetleniem był jeden halogen, nic więcej, drugi się wziął i zepsuł:/