A jak czuje się Twoja Sigma 18-125 ?. Może jakieś nowe sample, uwagi albo spostrzeżenia ?Cytat:
Zamieszczone przez FotoZiutek
Wersja do druku
A jak czuje się Twoja Sigma 18-125 ?. Może jakieś nowe sample, uwagi albo spostrzeżenia ?Cytat:
ja kupilem 2 tygodnie temu w www.fotoklik.pl za 395 zl, rano zamowilem i tego samego dnia odebralem osobiscie po poludniu :)
100-300 USM jest badziewny to najgorsze szklo ze stajni canona, wogole szkoda na niego czasu..... :mrgreen: A te wszystkei elki - no syf poprostu :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Golibroda
Za to te dwa tamrony z mojej stopki to cud, miod i orzeszki :mrgreen:
EXTRA - kontakt od TommyTheCat okazał się złotym kontaktem! 320 zł i szkiełko jedzie do mnie! To mi się podoba! Jeszcze raz dzięki chłopaki!
greg801 - przepłaciłeś :D
Golibroda - Sigma służy mi dzielnie i jestem z niej baaardzo zadowolony!
A mały sampelek z sobotniego wypadu z dziećmi do starego młyna tu http://fotogalerie.pl/fotka/2533721118002968667
[Edit] - na prośbę Golibrody dane z exifa
File Name 4_IMG_4051.jpg
Camera Model Canon EOS 350D DIGITAL
Shooting Date/Time 2005-06-04 10:59:58
Tv( Shutter Speed ) 1/800
Av( Aperture Value ) 7.1
Image Size 1205x1795
Flash Off
File Size 1031KB
Owner's Name Pawel Kaniuk - FotoZiutek
Jak dojdzie i będzie działał to napisz. Może też się skuszę :> Choć za polecanie na forum powinienem dostać gratis :>
świetne :D , jeszcze mały wgląd od EXIF`a i będzie OK :mrgreen:Cytat:
Z czystym sumieniem moge polecic http://www.atanet.pl/coronado jako godnego zaufania i rzetelnego sprzedawce. Cena jak na stronie (z przesyłką 320 zł) i tytułowa stałka (po 2 dniach) już siedzi w mojej 350-tce i pewnie nie często będę się z nią rozstawał :D
FotoZiutek jak placiles, za pobraniem czy z gory?
korbusiatko - wierzę ludziom polecanym przez innych, a po przeczytaniu tylu dobrych opinii o człowieku... zaufałem. Zapłaciłem z góry i po 2 dniach miła paczuszka zapukała do mych drzwi :D Dlatego sam też polecam!
skąd wysylal? moze W-wa? to bym sie na odbior osobisty umowil...
jak nie to zaufam Twojej opini - ze warto :mrgreen: