Właśnie, świetne oczy. Bliższe portrety.
1 bardzo dobrze. Drugie w kwadrat bo dół za bardzo pali. Trzecie prosi o więcej kontrastu. Ale też ok. Mmm... czwarte... bardzo dobre. Wykadruj kawałek sukni a będzie ciekawsze w odbiorze :D
Wersja do druku
Właśnie, świetne oczy. Bliższe portrety.
1 bardzo dobrze. Drugie w kwadrat bo dół za bardzo pali. Trzecie prosi o więcej kontrastu. Ale też ok. Mmm... czwarte... bardzo dobre. Wykadruj kawałek sukni a będzie ciekawsze w odbiorze :D
Dziękuję wszystkim za komentarze i uwagi. Będę starał się je wykorzystać i dalej pracować z modelką :-)))).
Przy dwójeczce był użyty obiektyw C 85/1.8@2.5
Wielad masz rację po skadrowaniu bez sukni zdjęcie wygląda ciekawiej, ale modelka za nic nie dałaby mi go opublikować :]]
Jutro postaram się wrzucić kolejne zdjęcia.
Po długiej przerwie wrzucam kilka kolejnych zdjęć które miałem pokazać już dawno. Liczę na waszą krytykę.
4ka najbardziej mi sie podoba.
pytanie poczatkujacego, którym szkielkiem je robiles ? C85 f/1.8 ?
z powyższych 5 i 6 to 85, pozostałe to tamron 28-75
8 chyba ciut za jasna, broda zlewa sie z otoczeniem.. ale reszta- bardzo fajnie
No stary - modelki zazdroszczę... Baaaardzo przyjemnie się patrzy. A oczy pokazałeś rewelacyjnie.
Przede wszystkim swietna obrobka, na kazdym zdjeciu. Chetnie skorzystalbym z kilku lekcji. Odnosnie 9 - troszke przeszkadza mi zbyt centralny kadr i lewa reka modelki (spogladajac na cale zdjecie) wyglada jakby nie nalezala do niej ;) Moze gdyby zamienic kolejnosc rak na planie ujecia...
Niby prosto,a 3 jest bomba. Świetne spojrzenie:)