-
Bardzo fajne , wszystkie. Ładne kolory, ciekawe kadry, na 1. jak dla mnie może za szerokie ujęcie, trochę bym skadrował, choć miałbym pewnie też ochcotę pokazać jeźdźca z szerszej perspektywy. 2. kadr ładnie zrównoważony motocyklistą w oddali, wchodzącym w przeciwny zakręt. Na 4. świetne ujęcie ruchu, ostro. Może dasz popatrzyć na więcej?
-
OK na życzenie dodam pare kolejnych.
Minuta po rozpoczęciu wyścigu :
Zjazd do Pit Stopu:
Wyścig
5. 6.7.8.9.10.
Dla zaciekawionych średnia prędkość zwyciężcy to 210kmh . Na niektórych ze zdjęć motor podchodził pod granicę 300kmh
Gdyby ktoś zastanawiał się nad sprzętem jaki został użyty to jest 400D+70-200 2.8
-
-
Ups sorry. Troszeczku się rozbrykałem tymi Extrasami. Mam nadzieję, że wybaczycie.
-
Dobre zdjęcia ale 4. dla mnie bomba. Troszke obcięte z tyłu ale dynamika ukazana wzorowo :D
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kucza21
Bardzo dobre, ładny kadr i kompozycja.
-
3-4 calkiem fajne.
imho troche przeostrzyles te foty.
-
[Kucza21] Freestyle Nocą
Kolejna część motorowych zmagań.
Niestety około 80% JPGów zostały u brata na laptopie, a mi się zatraciły moje pliki przy zgrywaniu na pen drive :???:(Tylko głupota człowieka może skłonić go do zakupu takiego badziewia) . Tak czy inaczej coś mi się udało wyszukać z resztki która się ostała :
1.2.3.4.
-
No ale brat ma je wciąż? Warto by je odzyskać, może ciekawsze rzeczy wydobędziesz. Napewno było dynamicznie i masa hałasu, widać to po dziwnych figurach. Niestety, kompletnie nie przełożyło się to tu na jakikolwiek ruch. Poza trójką, na innych koła jak pospawane...:(
Twoja poprzednia seria bardziej przypadła mi do gustu.
I jaśniej było.
Pozdrawiam
-
No to Mallan muszę Ci przyznać rację bo tylko na 3 był jaki kolwiek ruch, na każdym innym właściwie to oni byli w miejscu. Przykład 4 gdzie gość stał w miejscu tylko tylną opone mielił. 1 i 2 były złapane na całkowitym bezruchu. Poprzednie seria to oczywiście inna klasa. I fakt, że tyle zdjęć nie dotarło na mój komputer przekłada się na jakość tutaj wybór zaledwie z garstki zdjęć. I tak jak również wspomniałeś - NOC