Skoro już powrócił temat plenerku we Wrocławiu lub okolicach możemy z Tomaszem1972 zorganizować jakieś spotkanie, o charakterze szkoleniowym.
Miejsce, czas i program do ustalenia.
Wersja do druku
Skoro już powrócił temat plenerku we Wrocławiu lub okolicach możemy z Tomaszem1972 zorganizować jakieś spotkanie, o charakterze szkoleniowym.
Miejsce, czas i program do ustalenia.
Ja jak zawsze za:]
PS. Idzie ktoś na WGP w weekend?
Ja też za. Mi każdy termin pasuje, dostosuję się.
Ja bardzo chętnie jeśli chodzi o 28/29 czerwiec w inne terminy odpadam aż do października
proponuję niedzielę 29.06.2008,
u mnie w Ząbkowicach
Może byłbym w stanie pomóc, gdyż mój kolega starał się o fotografię na wrocławskiej ASP i mimo świetnej teczki odpadł - pozostała mu grafika :) ASP ma dość specyficzne wymagania wobec fotografii, na pewno odmienne niż wyznawane przez większość obecnego forum :)
Nie zrażaj się ewentualnym niepowodzeniem, większość odpada - zawsze można doskonalić warsztat w prywatnych szkołach foto... później tylko pozostaje odnalezienie własnej drogi twórczej i skuteczna jej realizacja. Poszukaj kogoś ze środowisk artystycznych, nie tylko z fotografii. Tacy ludzie umieją zwykle porozmawiać o każdej formie działalności twórczej.
Miejsce jak najbardziej ok, już wypróbowane :-)
Termin, w którym ja mógłbym przyjechać, to sobota lub niedziela, ale wiedzieć będę to dopiero w czwartek.
Na IRCu ustaliliśmy że tematem plenerku i punktem wyjściowym do wykładu oraz dyskusji będzie ogrodowa huśtawka.
Wstępnie i ja się piszę.
Jeszcze porozmawiam z żonką, czy się wybierze (teraz pracuję tez w soboty i tylko niedziele mam dla żony).
Mi pasuje wspomniany weekend, bez względu na to, które dzień wybierzecie, będę na pewno. Czekam na szczegółowe informacje.
a ja też mogę?? bo bym się pisał :) tylko ja z dojazdem to do Wrocka to może ktoś by przyjechał?? :rolleyes: :D
pozdrawiam serdecznie
i proszę odezwijcie się bo byłbym chętny :)