A masz miejsce w samochodzie? 8)Cytat:
Zamieszczone przez dzi
Wersja do druku
A masz miejsce w samochodzie? 8)Cytat:
Zamieszczone przez dzi
mysle ze tak, jednak rozważę jeszcze opcje wypadu autem, bo jak mnie skasują za parking (o ile uda sie mi tam zaparkować) chore pieniądze to przemęcze się tą linią 200Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ja jednak zrezygnuje z podróży przez centrum. To by trwało dłużej niż dojazd z Białego do rogatek Warszawy... A że do Góraszki można objechać więc... Skasują to skasują, za parking w Warszawie też pewnie przyszłoby zapłacić...
W weekendy i święta parkowanie za darmo (mam na myśli parkometry a nie parkingi strzeżone). Swoją drogą na stronie piszą, że w Góraszce zapewnione będą parkingi na 4 tys. samochodów więc chyba z miejscem nie powinno być problemu.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Cytat:
Zamieszczone przez p13ka
Marzyciel ;)
Niekoniecznie - Tomek, pamiętasz jak było w Payerne - wieeeeeeelkie (jak okiem sięgnąć) pole ładnie podzielone na sektory, z tabliczkami, ludźmi pilnującymi porządku itp. To nawet był nie tyle parking, bo ludzie mieli tam też samochody z przyczepami kempingowymi, rozstawiony sprzęt do gotowania itp.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
I nie gadać, "że Szwajcaria i takie tam" :) To naprawdę jest kwestia dużego pola i odrobiny pomyślunku - nie ilości $$$ :)
Aha, pamiętam. Ale pamiętam też te kosmiczne korki, żeby stamtąd wyjechać... Nawet wyjść było trudno. Policja przecież pieszymi kierowała
Zwróć uwagę na nieco inną skalę imprezy... ile to oni się chwalili.. chyba ponad 300k ludzi?
Ja się pewnie będę wybierał ale w niedzielę. Mogę zabrać kogoś z W-wy i zawieźć. Niestety do tego czasu nie zdążę nabyć porządnej "armaty" bo mi przelew nie dojdzie:-( więc będę z 55-200 :-(
Muflon... ale to jest dziesiata Goraszka a ja pamietam (z wiadomosci w gazetach , glownie lokalnych) jak bylo za poprzednimi - zablokowana trasa na Lublin i wsciekli podrozni co nie chcieli na Goraszke a tylko ta trasa przejechac, i bezradna Policja :roll: , dlatego uwazam ze niezbyt rozowo bedzie z parkingiem a i z dojazdem.