Z wszystkich urzekła mnie 2 oraz 3 fajne ujęcia. Zamrożenie fajnie wygląda,lecz byłbym ciekaw jak by wyglądało na trochę dłuższym czasie:)
Wersja do druku
Z wszystkich urzekła mnie 2 oraz 3 fajne ujęcia. Zamrożenie fajnie wygląda,lecz byłbym ciekaw jak by wyglądało na trochę dłuższym czasie:)
W pierwszym niepotrzebna jest moim zdaniem trawa w dole kadru.
Drugie - rewelacyjne, choć usunął bym blok z tła.
Trzecie - nie będę się czepiał krzaków, bo zdjęcie palce lizać :)
Obiecane kolejne zdjęcia. Tym razem większa porcja. Liczę na wytknięcie wszystkich błędów jakie wam wpadną w oko. Nie oszczędzajcie ich :twisted:
W skrócie: krytyka mile widziana.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Do moderatorów: Mam nadzieję że 9 zdjęć w wątku to nie problem...
Nie przychodzi mi do głowy co złego można powiedzieć o tych zdjęciach... więc co dobrego:
4. Rewelacyjny pomysł z miejscem umieszczenia i źródłem światła. Dzięki temu główny obiekt dobrze oświetlony przy jednoczesnym, delikatnym oświetleniu otoczenia które nadaje fajny klimat.
I tu pytanie czy to przypadkiem nie efekt zabawy w HDR?
6. Ciekawy pomysł na kadr. Kurz unoszący sie po wyskoku stanowi tutaj chyba o dynamice zdjęcia. Bomba
7. Znów przykład bardzo ciekawego światła i jednocześnie kompozycji.
9. Fajny klimat ale nie zabardzo wiadomo co się tam dzieje (aczkolwiek nie wiem czy jest to minusem)
Oby tak dalej!
pozdrawiam
Kolega chyba czyta blog strobist.com :) raczej to nie hdr a ekspozycja coś a'la -1,5 ev na niebo + dopalenie flashemCytat:
4. Rewelacyjny pomysł z miejscem umieszczenia i źródłem światła. Dzięki temu główny obiekt dobrze oświetlony przy jednoczesnym, delikatnym oświetleniu otoczenia które nadaje fajny klimat.
I tu pytanie czy to przypadkiem nie efekt zabawy w HDR?
Pozdrawiam,
4 to przede wszystkim pomysł, podobny jak ten o którym wspomniał robgr85, rzeczywiście ze strobistów, ale niestety efekt był za słaby, więc musiałem sobie pomóc techniką HDR. Reszta - uwierzcie, mało obróbki, nie licząc ostatniego zdjęcia.
Wszystkich zapraszam do mojej galerii, gdzie będę prezentował inne zdjęcia.
Link:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=35037
Pozdrawiam!
kolejny raz zachwycona jestem...
foty gdzie robione?
W moim miasteczku na budowie. Wieczorem, bo wtedy brak robotników ;)