Podoba mi się twoja praca. Fajny efekt. Może troche bym przyciemnił twoje prawe "odbicie" troche za jasny policzek.
Pozdrawiam Tomek
Wersja do druku
Podoba mi się twoja praca. Fajny efekt. Może troche bym przyciemnił twoje prawe "odbicie" troche za jasny policzek.
Pozdrawiam Tomek
Janek z Czterech Pancernych, jak sie ululał winem w pałacowej piwniczce, to podobnie Szarika widział :))
Bardzo ciekawy eksperyment!
Witam,
zacząłem się niedawno ineteresować portretem własciwie...
350D +50/1.8 @2.2 chyba
pozdrawiam serdecznie
proszę o jakieś komentarze :P:rolleyes:
powiem jak ja to widzę:
1. oczko czerwone jak u królika albinosa:) zrób coś z tym
2. przepalenia na policzku i nosie
3. można by sobie darować te dłonie, ładniej wyszedłby profil twarzy, albo GO ustawić tak żeby jeszcze policzek był ostry a tylko dłonie rozmyte co mogłoby być trudne bo dłonie są blisko policzka.
4. ustawiłeś na tyle małą GO, że poza okiem nic nie jest ostre, jak bedziesz robił tylko oko, to może i dobrze, ale przy portrecie może dobrze byłoby coś więcej niż tylko oko:)))
To tyle moich uwag:) Ogólnie chyba nieźle:) powodzenia
Jak przedmówca.
Kadr dobry, ale oczko przekrwione i GO za mała.
Skóra też jakoś tak mało kozystnie wyszła, ale to moze sprawa obróbki.
Nie wydaje mi sie zeby jasniejsze fragmenty na nosie i policzku byly przepaleniami...
dzięki :)
może jeszccze jedno wstwię...
2.ten sam zestaw tylko przysłona inna... nie pamiętam jaka :P
to drugie niet? ;>
pozdrawiam
Pierwsze mi się podoba. Ta ostrość jedynie na oku jest nieco przewrotna, ale nadaje zdjęciu charakter, podkreśla bystość i naturalną wesołość Dziewczyny. Ładne światło i nasycenie w głębi. Zgodzę się z Adso, że można coś zrobić z czerwonymi żyłkami na gałce ocznej.. Drugie zdjęcie sympatyczne, ale już bez klimatu poprzedniego.
Jameson - Poznań
1. Paweł
2. Szymon
obydwa 400d + 50/1.8 @2.0
proszę o jakieś komentarze krytykę :):):mrgreen: