Biedne zyjatka :mrgreen:
Tez musze tutejsze nawiedzic i pomeczyc klapaniem lustra... ;)
Wersja do druku
Biedne zyjatka :mrgreen:
Tez musze tutejsze nawiedzic i pomeczyc klapaniem lustra... ;)
zawsze mozesz focic uczestnikow spotkania plenerowego ...a to moze byc nie raz bardzo ciekawe :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mganko
ja proponuje Kavoo bana dac na tydzien :D ^^Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
To też w pewnym sensie mogą być zdjecia dzikich zwierząt :DCytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Popieram! 8) Chetnie poogladam :)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
ehhh moze sie na mysle. To w czwartek o 9 Warszawskie Zoo? Jak się poznamy wszyscy? Czy wogóle są organizowane czasami jakieś zloty Canon Board?
Sie zagalopowales z tym "wiec" . Niestety nie wszyscy maja wtedy dzien wolny od pracy :( ... w tym i ja :? . Pracuje 7=19 , a chetnie bym sie wybral na taki plenerek.Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
A to szkoda, ze wlasnie w czwartek, bo mialbym wielka ochote przylaczyc sie, ale coz....o 9 rano bede juz w polowie drogi do Szczecina, wiec tam zrobie sobie jakies lowy :)
Nie wiem, czy sie zagalopowalem ;-) Ustawowo jest to dzien wolny od pracy... chcesz z ustawa polemizowac? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Mi jest absolutnie obojetne kiedy ten plenerek dojdzie do skutku. Sporo osob wyrazilo chec pojscia do ZOO w czwartek, wiec pewnie w czwartek pojdziemy. Co nie znaczy, ze nie bedzie mozna np. mnie w inne dni dlugiego weekendu w ZOO spotkac - jest sporo zwierzatek, ktorych nie mam jeszcze na rozkladzie (albo zamierzam poprawic), wiec bede bywal dosc czesto... bo takie wpadniecie do ZOO jak po zapalki nie ma sensu. Trzeba usiasc na spokojnie i troche czasu poswiecic na wyczekanie fajnego momentu :-)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
skoro jest to dzien wolny od pracy to czy Zoo w Boze Cialo bedzie otwarte :-)... teoretycznie powinno byc ale czy napewno?