-
Znam ten serwis bardzo dobrze (www.fotograf-wesele.pl) - wcześniej był pod innym adresem (tylko na jedno miasto), ale teraz przeszedł duża pozytywną metamorfozę .
Nastawiony jest wyraźnie na "pary młode" - mogą one łatwo porównać i przejrzeć oferty fotografów. Myślę że ważne jest to czy będzie skuteczny dla fotografów.
-
i jak wrażenia użytkowników? zastanawiamy się nad wejściem w to ale myto 150 zeta za umowę jest duże. ma ktoś stamtąd jakieś zlecenia?
-
trzeba po prostu dać cenę wyższą o te 150 zł...
-
...też myślałem ale im dużej myślę tym ....
1- to nie jest forum fotografów ślubnych - tylko pośredniak - forum służy raczej wymianie doświadczeń, uwag itp
2-nie służy ono do promocji własnego nazwiska - jest się tam anonimowym, co w przypadku pośredniaka jest zrozumiałe bo większość dogadała by się po za "forum"
3-nie można niedocenić samej idei - jest to po prostu panel-portal reklamowy, który może pomóc znależć klienta, są dosyć aktywni w necie , widać ich, co jest dużą zaletą "marketingową"
co do samej ceny - przy 4 zleceniach z portalu na miesiąc musisz oddać 600 zł - a pozycjonwanie można znależć NIECO taniej, faktem jest że najpierw czeba te 4 zlecenia mieć...
-
spoko. ja przez portal zapełniłem sobie kalendarz na ten rok. na przyszły już też się zaczyna zapełniać. dodałem do ceny 150 zł i tyle. myślę, że ten układ jest na razie (dla mnie) korzystniejszy ponieważ płacę tylko za wykonane zlecenia a nie jakąś stałą opłatę miesięczną... w przypadku samodzielnego pozycjonowania swojej strony niezależnie od tego czy będe miał zlecenia czy muszę tą kasę zapłacić - a tu płacę gdy robię gdy nie robię mam luz ;-)
Mnie tam to na razie odpowiada a liczę że po dwóch latach moje nazwisko wryje się parom, którym sesje już zrobiłęm w pamieć i będę dostawaw zlecenia bezpośrednio... Wśród par moje nazwisko przecież będzie istniało (nie fotografujemy w maskach i z podrobionymi dowodami osobistymi przecież ;-D) i prędzej czy później trochę zleceń bezpośrednich na pewno wpadnie.