50 1.4
Wersja do druku
50 1.4
Zdjęcia 1 i 3 piękny bokeh, na wszystkich ciekawe, egzotyczne motywy.
Hindusi (jak widać) mają "zajawkowe" celebry. Co to za "święto"? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fajne klimaty. Ciekawe zdjęcia. Kiedy temat jest dobry to nie przeszkadza mi bokeh itp. Powiem szczerze gdyby ktoś wcześniej nie zwrócił na niego uwagi to i ja bym nic nie zauważył. Ale gdybym musiał się czepiać to
- na zdjęciu 1 i 2 wyczekałbym moment aby nie było spojrzeń w obiektyw.
- skadrowałbym inaczej
- zdjęcie ostatnie działa jak kubeł zimnej wody na łeb w ogóle nie pasuje do pozostałych
[QUOTE=nygus;463534]opisy sa do wiekszosci zdjec w linku.
QUOTE]
Gdzie widzisz te opisy?
Nie każdy musi rozumiec wyspiarski bełkot.
Czegoś nie kumam: w galerii z linku jest taki zdjęcie gdzie jest portret trzech mężczyzn. Jest mała GO - tylko środkowy jest ostry. Jednak na miniaturce tego zdjęcia (u dołu) wszyscy trzej są w miarę ostrzy. O co chodzi?
jedrucha, na malutkiej miniaturce pewno sie wydaje ostre
fret, nie kazdy musi, ale tez nie kazdy wsciekly na swoja niewiedze reaguje agresją, uzywajac wiec twojego sposobu dyskutowania, naucz sie albo pocaluj mnie w d.
Ostatnie zdjęcie (sygnet) wg mnie właśnie pasuje do pozostałych...
Szacuneczek nygus
5 najlepsza
Świetne zdjęcia. Od dawna śledzę twoje podróże na Onephoto i nie pozostaje mi nic innego jak tylko podziękować za ciekwe pokazanie kawałka świata. Co do kolorów chyba bardziej wolałem większy kontrast i nasycenie na starszych zdjęciach. pozdrawiam :)