Gratuluję !!! :-) . Gdzie i za ile kupiłeś swojego S1 ???
Jak masz skrzynke e-mail która łyknie 26 MB to ci wyślę PDF-a w kawałkach ...
SebX
Wersja do druku
Gratuluję !!! :-) . Gdzie i za ile kupiłeś swojego S1 ???
Jak masz skrzynke e-mail która łyknie 26 MB to ci wyślę PDF-a w kawałkach ...
SebX
Mój S1 IS został kupiony w USA za 530$,cena chyba dobra...
Nie używam GG ( ani w domu bo mam modem , ani w pracy bo niewolno) .
Załóż sobie gdzieś duże konto e-mail - sprawdź jaki max. załącznik przyjmuje i wyślę Ci ten manual .... w zamian za wrażenia z użytkowania aparatu :-)
SebX
"Ograniczenie pojemności konta pocztowego Użytkownika do 30 MB i wielkości jednorazowej przesyłki pocztowej do 2,5 MB", Pasuje?? Obiecuję podzielić się wrażeniami,zresztą sam używałem przez jakiś czas A60... bbojczuk@pf.pl
Sprawdź czy pierwsza część doszła ....
Masz już jakieś przykładowe fotki z S1 -- jeśli tak to wyślij mi je na adres sebx@istrada.pl
[ Dodano: 5 Maj 2004 ]
Hmmm ... odbija mi maile z zał. 1.95 MB - ciekawe ???
Może załóż sobie konto tutaj www.interstrada.pl
Zaloz ktorys konto na www.ecpocket.com , udostepnij i dogadajcie sie by tam wrzucic instrukcje - 50MB ma pojemnosc.
do sebx: założyłem konto na: www.ecpocket.com - jeżeli możesz to wrzuć tam plik z instrukcją, przy okazji zostanie dla potomnych 8) Canon S1 IS jest naprawdę super, tylko muszę kupić dzisiaj kartę 256 MB, bo ta którą mam non-stop się zapycha :D
To świetny pomysł - tylko jest jeden problem od siebie z pracy nic nie mogę uploadowac na tą stronę ???!!! Chyba mam zablokowany jakiś port z którego ten serwis korzysta .... :-(
Tak więc może konto e-maila na www.interstrada.pl rozwiąże problem a potem możesz manual wrzucić na tą stronę dla potomnych .....
Co do karty CF - to rzeczywiście 256 MB to sesnowne minimum (mam taką do A60 i mam swobodę w pstrykaniu ... ) - polecam zakup na Allegro bo w sklepach to ceny są z kosmosu !!!
SebX
no właśnie nie mogę tam założyć,bo mam net po lanie ,a nie wdzwaniany....pomóżcie...Cytat:
Zamieszczone przez sebx
sebx: a może Ty tam spróbuj konto założyć i podaj namiary
Rety ale sie zgraliscie... ten konta zalozyc nie moze, ten uploadowac nie moze... komputerowcy od siedmiu bolesci :/ . Sebx - wyslij do mnie, najpierw sproboj calosc (nie wiem czy lyknie, raczej nie) potem paczkami po 2 MB , ja zbiore do kupy i wrzuce mu na ecpocket.