A jednak nie wytrzymali, serwery padły :)
Bynajmniej jest tak teraz, godz 15:50 :)
Wersja do druku
A jednak nie wytrzymali, serwery padły :)
Bynajmniej jest tak teraz, godz 15:50 :)
a ja zwlekałem do ostatniej chwili i na pół godziny przed końcem wysyłania efekt był taki, że mi zdjęcia się nie udało wysłać :( teraz to mi tylko głosować pozostało...
Ile ludzi wrzucilo nieostre foty, a jaki urodzaj Nikoniarzy :)))
A ja nadal czuje sie poszkodowany za bezpodstawne odrzucenie mojej foty ze wzgledu na (nadmiarowy???) opis :/
Akwizycja o głosowanie na swoje zdjęcia - ZAKAZANA! :evil:
A ja jestem podłamany... Tak się złożyło, że zapomniałem wysłać swoje zdjęcia do owego konkursu. Jest to o tyle dziwne, że od ponad miesiąca mam przyklejoną karteczkę na monitorze informująca o tym konkursie. ehhh ;/ Tym bardziej się wkurzyłem jak zobaczyłem jak mało zdjęć zostało wysłanych do kategorii "sport". A właśnie z nią wiązałem wcześniej najwięcej nadziei. No trudno, liczę, że w przyszłym roku również będzie ten konkurs ;).
Czy widzieliscie juz jakie zdjecia zostaly wybrane jako "10 najlepszych"? Jak dla mnie zenada roku z wyjatkiem paru zdjec.
tak to jest jak sie robi marketing wirusowy zamiast konkursu... żenada to słowo jest jak najbardziej właściwe.
Merger miał racje, aby wygrac konkurs w kategorii zdjecia sportowe nalezy zaopatrzyć się w kita, zrobic ruszone, nie ostre, nie doświetlone zdjecie, statycznej sceny
Nie powiem, w wielu przypadkach jestem bardzo niemile zaskoczony. W zasadzie krajobraz i sport to same przecietne zdjecia. Najlepiej chyba wypadł portret.
zgadzam sie ze swoja opinia przytoczona przez max'a :)
spoko. jeszcze pare takich konkursow i bede dokladnie wiedzial co wygrywa w kategoriach sport! yeah
a i tak jak mowilem max'owi juz. wedlug mnie w sporcie wygra to zdjecie, gdzie skoczkowie skacza do tylu z platformy.
a i dzieki vitezowi za brak odpowiedzi i skasowanie moich postow :) milo mi :)
(domyslam sie, ze to vitez, choc moge sie mylic)