Vitez, w sprawie "pozwolenia na focenie" kontaktowales sie przez e-mail, czy telefonicznie?
Wersja do druku
Vitez, w sprawie "pozwolenia na focenie" kontaktowales sie przez e-mail, czy telefonicznie?
W tym roku z okazji 10-lecia wystepów Kultu na Juwenaliach wykonają razem z Chórem Akademickim kilka swoich utworów, więc trzeba "szerokie szkła" wziąć ze sobą, żeby objąc taki chórek :)
Przy okazji - 19 maja w Legionowie (rzut beretem z Warszawy), z okazji urodzin Jana Pawła II, wystąpi Sojka, a z okazji Dni Legionowa - 28 maja będą Skaldowie, a 29 maja Trebunie Tutki. Wszystkie koncerty za darmo na świeżym powietrzu.
A czy cytat jaki podalem (ten o imiennej wejsciowce foto) wyglada na cytat z rozmowy telefonicznej czy raczej z emaila? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Roni
Po KULCIE - porazka. Nie opanowalem sprzetu, tlumu, zmeczenia, dziewczyny, monopoda... nawet nie chce mi sie zdjec przegladac tylko chyba w ciemno moge zrobic format :( .
Jutro moze bedzie lepiej...
Ehem, jakieś szczegóły? :mrgreen: A tak serio, to znam to uczucie że po powrocie ma się ochotę sformatować kartę, oj znam...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
A znasz to uczucie, gdy ty probujesz wyciagnac sprzet z torby a dziewczyna juz focha strzela, majac mine "o nie, znowu sie bedzie aparatem zajmowal zamiast mi probowac humor poprawiac" ? :?Cytat:
Zamieszczone przez muflon
A humorek jej psulo wszystko dookola: 'brudasy' , potracenia, tlum, zimno, glod, chec do toalety itp.
Na szczescie drugiego dnia poszlo lepiej i juz sie pochwalilem kilkoma fotkami 8)
Sorry, ale nie znam :) Właśnie wróciłem z sympatycznej imprezy p.t. "parada statków po jeziorze" i mimo upału, tłumu ludzi itp. od żony słyszałem głównie: "czy już podać Ci szeroki?", "rzeczywiście chyba trzeba Ci kupić jakiś średni obiektyw", "o popatrz, szybko, płyną z prawej", "uważaj, z lewej zaraz wylecą kaczki" itp. Na koncertach jest podobnie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
(no i znowu zeszło na jeden ze stałych topiców :-) )
to mi się najbardziej podoba ;)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Chciałbym przypomnieć/poinformować, że 4-5 czerwca odbędzie sie w Góraszce kolejny piknik lotniczy. Takie info dostałem z zaprzyjaźnionej linii lotniczej, która była ( nie wiem czy jest ) jednym ze sponsorów poprzednich pikników.
pzdr
g
Wiemy, wiemy: http://canon-board.info/showthread.php?t=2390 i mamy w planach :>