Przecież matryca kurzy się też z odwrotnej strony i tam też trzeba ją przetrzeć, a jak chcecie to zrobić dokładnie bez wyciągania?
Wersja do druku
Przecież matryca kurzy się też z odwrotnej strony i tam też trzeba ją przetrzeć, a jak chcecie to zrobić dokładnie bez wyciągania?
Nie wiedziales? Bardzo prosto:lol:
Wy robicie sobie żarty a potem ktoś przypadkowy to przeczyta i zniszczy sobie aparat!:roll:
ja mój czyściłem pastą do zębów bo bardzo fajnie zatyka ryski :) i działa jak należy pużniej wilgotna szmatka i gotowe!
Fakt, trzaskacie posty bez głębszego znaczenia chyba tylko dlatego aby podnieść sobie ich liczbę, a mój problem nadal nie rozwiązany...
Panowie, przestańcie robić sobie jaja 8)
Dorszeń pokaż jakieś zdjęcie tych pierścieni i mocowania w body.
Może wspólnymi siłami się coś wymyśli :)
Ja to się szczerze obawiam czy nawet jesli uda ci się złozyc, aparat będzie dalej tak precyzyjny optycznie jak przed zabawa w serwisanta.. może poszukaj w okolicy jakiegos innego serwisu, zawsze to lepiej jak fachowiec z prawdziwego zdarzenia tam zajrzy..
Pozdrawiam..
A co do fachowca to i owszem..ale to ze on odpowie mi Dzień Dobry bierze za to 300 funtów...a to prawie nowe body wiec wole dorzucic drugie tyle i miec D40...przedstawiam zdjęcie pierśieni które sprawiają mi kłopot.
http://img503.imageshack.us/my.php?i...1494216uv9.jpg
konkretnie chodzi mi o pierścień po prawej stronie,, który powinien być pod pierścieniem zewnętrzym (założonym na body)