-
nie problem w skyportach, bo one są sprawne (tak z 430ex jak i 580ex ) problem w lampie sigma elektronic flash ef-430 st [EO]: błyska co drugi raz a po kilku błyskach przechodzi sama w stan czuwania.da się to jakos wyłączyć...?? Kuchatek pomożesz...??
-
naprawde nikt nie wie...??
-
..Kochani..jak podłączacie skyporty do 580EX i 430EX?..moglibyście coś polecić??..dzięki
-
kostka z gniazdem PC i kabel PC - mini jack. szukaj na allegro.
-
-
plus taki kabel, tylko krótszy: http://www.allegro.pl/item718468679_...maly_jack.html
poszukaj może gdzieś indziej bo w funsporcie źle mi go zaizolowali i kupiłem inny na allegro za 13PLN, ale teraz ich nie widzę.
-
..dzięki piękne Schabu..teraz już będę miał jasność..dosłownie i w przenośni..
-
Jako, że zginęły mi 4 wizardy (załamka na maxa) musiałem coś kupić i padło na skyporty ze względu na ich cenę.... Pierwsze co to pozytywne zaskoczenie ilością dupereli w zestawie... a nawet futerały okazały się bardzo przydatne. Drugie to faktyczna niezawodność... Na minus jednak uznaję, brak zabezpieczenia przed samoczynnym wysuwaniem się z sanek. Wizardy były zabezpieczane tak jak starsze EX-y poprzez przykręcenie... tutaj tego nie ma i już dwa razy mi się wysunął przy manewrowaniu aparatem. Zabezpieczyłem recepturką i jakoś działa, ale jest to moim zdaniem niedopracowane.
-
polecam od razu antenkę wyzwalacza przykleić taśmą, bo lubią się odginać co może doprowadzić do urwania.
-
to ja jednak zostane przy swoich chinczykach wzmocnionych antenką :-)