-
Nie wiem kogo pytać, o takie rzeczy i kto jest kompetentny w kwestii poprawienia tego i owego, ale: Umieściłem fotkę numer trzy. Przez jakiś czas była ona widoczna, a potem zniknęła. Natomiast gdy kliknę sobie [Opcje zaawansowane] pod okienkiem Szybka odpowiedź, to na stronce, która wtedy się pokazuje, to zdjęcie jest. Czy ktoś wie czemu tak się dzieje?
-
-
nie, no lubię takie "graficzne" zdjęcia, ale tym razem chyba trochę jednak przesadziłeś:))) pokombinuj z nim trochę w PSie
-
Dawno temu, gdy zaczynałem moją fotoprzygodę, jeszcze ze Smieną 2, uwielbiałem robić takie kontrasty. Kiedyś trzeba było nad takim zdjęciem nieźle posiedzieć. Negatyw 15 din, super twardy papier, dodatkowo wywoływany kontrastowo, Reprodukowany jeszcze raz na negatyw 15 din i jeszcze raz twardy papier... Nieraz taki efekt uzyskiwało się dopiero po trzecim reprodukowaniu. Nad jedną docelową odbitką siedziało się kilka godzin w ciemni zrobionej z łazienki, blokując rodzinie dostęp do zaplecza sanitarnego. Teraz kilka ruchów suwaczkami w GIMPie i jedyna niedogodność to żona potrzebująca dostać się do swojego mejla...
A tak przy okazji fotka nr
5
Późne popołudnie na łące.
-
Do czołowych ptaszników z forum sporo mi jeszcze brakuje, ale pochwalę się. Wczoraj ustrzeliłem starym Sonarem 4/300 (zebrą), podpiętym do 350d...
6
-
Takie jedno koncertowe...
7
-
Ptaszki jeszcze za mało ostre, ale to zielone koncertowe ma coś w sobie - zmusza, żeby popatrzeć. Kilka plamek tworzy obraz... ciekawe. Wiesz co? Twoje zdjęcia coś w sobie mają - poczynając od domu. Dobrze się chyba czujesz w mrocznościach. Eksperymentuj, myślę że możesz dojść do bardzo interesujących obrazów...
-
To jeszcze raz smykiem.
8
-
Trochę za mało nutek na obrazie, albo... za dużo o nie. Brak zdecydowania.
A gdyby tak poeksperymentować z głębią, dać tylko nuty ostre i smyczek...? Wtedy muzyka będzie bohaterem. Albo jeszcze inaczej? Kombinuj, temat wdzięczny.
Iskierki na włosach bym zostawiła, ale te na oczach - psują obraz według mnie. No i u skrzypaczek uważaj na podbródek, on lubi wychodzić nawet u najszczuplejszych, taka pozycja - a nie wygląda ładnie.
-